Ніжинський «Арабеск» привіз дипломи переможців

 

 

 

 

20 жовтня 2019р. в приміщенні Київського національного економічного університету відбулася грандіозна подія: два конкурси на одній сцені – Всеукраїнський хореографічний конкурс «Моя Україна» та Міжнародний хореографічний конкурс «Dance country».

Близько 1500 учасників із різних міст та містечок України змагалися на сцені за позитивну оцінку висококваліфікованого журі.

Оцінювало виступи колективів компетентне журі до складу якого входили народні та заслужені артисти України, зірки естради, педагоги, провідні фахівці в області культури, дитячої та юнацької творчості.

Зразковий хореографічний колектив «Арабеск» Ніжинського Будинку дітей та юнацтва (кер. Лисиця Оксана Анатоліївна) виступав на конкурсі у двох номінаціях: середня змішана стилізована народна хореографія та 4-та вікова стилізована народна хореографія.

У високій напрузі та з неймовірним хвилюванням чекав колектив результатів виступів. Та врешті решт рішення журі викликало неймовірну радість вихованців, керівника та їх батьків: два перших місця Всеукраїнського та Міжнародного конкурсів у номінації середня змішана стилізована народна хореографія з композицією «Смачненькі витребеньки» та 2 перших місця Всеукраїнського та Міжнародного конкурсів у номінації 4-та вікова стилізована народна хореографія з композицією «Дух свободи».

Окрім цього саме «Дух свободи» отримав Grand Prix Міжнародного хореографічного конкурсу «Dance country», що викликало нову хвилю овацій, а слова «…Ніжин! Арабеск!…» довго лунали в переповненому залі.

З дипломами переможців, кубками та приємними враженнями повертались вихованці «Арабеск» додому. 

Висловлюємо щирі слова подяки управлінню освіти Ніжинської міської ради за сприяння в організації перевезення учасників конкурсів.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь