Поліцейський спричинив ДТП на перехресті в Ніжині (оновлено)

 

 

 

 

Керівництво Головного управління Нацполіції в Чернігівській області призначило службове розслідування за фактом автопригоди за участі ніжинського поліцейського. Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.
 
Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 25 жовтня, ввечері у Ніжині на перехресті вул. Синяківська та Незалежності. Спричинив її співробітник Ніжинського відділу поліції.
 
Рухаючись по вул. Синяківська (другорядна дорога) у напрямку вул. Шевченка на перехресті з вул. Незалежності, 34-річний поліцейський за кермом власного автомобіля “Фольксваген Джета” не надав переваги в русі автомобілю “ВАЗ 2110”, що рухався по головній дорозі.
 
Іншим автомобілем кермувала 33-річна жителька Ніжина. Крім неї, в салоні перебував її чоловік. У результаті аварії подружжя та поліцейський отримали легкі тілесні ушкодження, автомобілі – механічні пошкодження.
 
У капітана поліції було взято кров на аналізи, дослідження триває.
 
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху).

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь