Довели гумором, що достойні бути студентами НДУ. ФОТО

 

 

 

 

Студентська пора — чи не найромантичніша, найактивніша, багата на події та емоції пора в житті. Протягом навчального року студенти активно навчаються, беруть участь у культурно-масовій роботі, складають іспити, сесію. Та найяскравіші миті – це саме миті об’єднання та створення спільної справи, наприклад, спільного свята.

Повідомляє сайт “НЕЖАТИН”

Саме таким святом в стінах НДУ ім. М. Гоголя є СВЯТО ПЕРШОКУРСНИКІВ. Та кожен факультет святкує його окремо. Це ціла церемонія і ритуал посвяти першокурсників у студенти, коли старші курси та викладачі дивляться, на що здатні нові жителі «Гоголь-сіті». І першокурсники таки вражають своїм гумором в КВН і талантами у виконанні пісень.

30 жовтня першокурсники факультету психології та соціальної роботи НДУ ім. М. Гоголя організували свято «Нумо, першокурсник 2019».
Гумор у поєднанні з неординарністю та винахідливістю демонстрували чотири команди: “Психологині+1”, “Сільські богині”, “Гном і 7 Білосніжок” та “Шалений рій дівчат”. Оцінювали старання команд справедливе журі на чолі з деканом факультету Олексієм Тимошенко. До складу журі входили: креативні заступники декана Тетяна Качалова та Артур Бобро, викладач кафедри соціальної роботи Ганна Бондаренко, голова студради Анастасія Литовченко, а також постійний гість навчального закладу, меценат, депутат обласної ради Сергій Охонько. Цього разу він подарував студентам можливість провести дозвілля на базі відпочинку “Козак”, де кожен зможе знайти для себе вид розваг і в дружньому колі гарно провести час. Також приємною подією стало вручення обласним депутатом Подяки Чернігівської облради колективу кафедри з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Кожен з виступаючих бажав першокурсникам натхнення, що допоможе пройти достойно весь курс навчання, знайти себе і застосувати здобутий досвід в стінах НДУ у своєму подальшому житті. Та головне — завжди бути на позитиві. А студенти факультету психології та соціальної роботи знають як то жити неповну, що й продемонстрували у своїх номерах.

Фаворитами глядацьких симпатій і переможцями КВН стали “Шалений рій дівчат”. Другими, але не менш смішними були неперевершені “Сільські богині”. Третім став цікава компанія у складі “Гном і 7 Білосніжок”. Четверті, але позитивні – “Психологині+1”.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь