У Ніжині таксист ледь зміг врятуватися від пострілу невідомого

 

 

 

 

31 жовтня, близько восьмої години вечора, до Ніжинського відділу поліції звернувся схвильований 30-річний місцевий житель, таксист, який кілька хвилин тому ледь зміг врятуватися від пострілу невідомого чоловіка з пістолету. Куля влучила у лобове скло автомобіля, а стрілець втік у невідомому напрямку.
Вже на місці події, біля одного з магазинів у центральній частині міста, з’ясувалося, що між потерпілим та невідомим йому чоловіком із явними ознаками алкогольного сп’яніння, виникла словесна перепалка. Невідомий чіплявся до таксиста та у якийсь момент дістав з кишені пристрій схожий на саморобний пістолет. Чоловік, не вагаючись, направив його у бік потерпілого та влучила у лобове скло автомобіля, розтрощивши його та пошкодивши панель приладів. При цьому, у салоні автомобіля перебувала пасажирка – 23-річна місцева жителька, яка отримала тілесні ушкодження від уламків скла і пластику.
Зрозумівши, що за стрілянину доведеться відповідати – чоловік накивав п’ятами, але того ж вечора був оперативно затриманий поліцейськими відділу. У нагоді стали відеокамери, завбачливо встановлені власниками на вході до магазину, яких порушник не бачив. Натомість вони добре «бачили» його. Факт пострілу чітко зафіксовано.
Підозрюваним виявився 35-річний місцевий житель, який нещодавно повернувся до родини із заробітків за кордоном (працював водієм «фури»). Згідно даних медичного огляду , того вечора вжив пристойну дозу алкоголю.
Наразі чоловіку інкримінують хуліганство із застосуванням зброї: ч. 4 ст.296 КК України. Санкція даної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Зрозуміло, що і запобіжний захід для такого зухвалого «гангстера» має бути найсуворіший – тримання під вартою на увесь час досудового слідства.
Водієві таксі тілесних ушкоджень не спричинено, лише сильний переляк. Потерпіла пасажирка госпіталізації не потребувала та, після обробки саден лікарями, була відпущена додому.

Досудове розслідування триває.

Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь