Шляхами козацької слави пройшлись в Ніжинському коледжі. Фото

 

 

 

 

28 жовтня 2019 року  з нагоди 200-річчя від дня народження Пантелеймона Куліша та до Дня козацтва у Ніжинському коледжі культури і мистецтв імені М. Заньковецької був проведений літературний брейн – ринг з елементами інсценування  «Шляхами козацької слави».

На сцені зустрілися дві студентські команди: команда «Кобза» – студенти спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» та команда «Шабля» – студенти спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності», які змагалися за звання кращих знавців творчості Пантелеймона Куліша.

Оцінювали їх знання члени журі у складі: Тетяни Кричковської– практичного психолога та викладача вищої категорії циклової комісії «Менеджмент соціокультурної діяльності» Ніжинського коледжу культури і мистецтв імені М.Заньковецької; Світлани Сливко кандидата педагогічних наук, завідувачки навчально-методичним кабінетом; Тетяни Пахомової – кандидата економічних наук, викладача-методиста, голови ЦК «Менеджмент соціально-культурної сфери та івент технології»; Олени Погребної – викладача-методиста нашого коледжу та методиста відділення.

Літературна гра складалась з 10 турів: «Розминка», «Так чи ні», «Анкета», «Зачарований годинник», «Чарівна скринька», «Спостерігачі», кросворд «Упізнай персонажа», «Чиї це слова», «Приховане прислів`я» та тест «Ми козацького роду».

Викладач спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» – Марина Прядко запропонувала цікаві завдання не тільки гравцям, але й вболівальникам.

До уваги глядачів студентський театр коледжу підготував уривок з твору П.Куліша «Чорна рада» (режисер – голова ЦК «Режисури театралізованих заходів» Кобзар Ольга Віталіївна).

Літературний брейн-ринг відбувся за підтримки: ТОВ «Ніжин-хліб» – в особі директора Дегтяренка В`ячеслава Миколайовича; та кафе «Афтограф».

В літературній грі перемогла команда «Кобза» (студенти спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»), але смачні подарунки від спонсовів отримали всі, гравці розійшлися з бажанням знову зустрітись.

 

М.В.Прядко,

зав. бібліотекою та викладач

бібліотечних дисциплін

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь