Вандали орудують в Ніжині. Чи буде на них управа?

 

 

 

 

Тільки за ніч 21 листопада в сквері Чорнобильців було викопано 5 нещодавно висаджених туй. Про це на постійній депутатській комісії з бюджетних питань оголосив депутат Андрій Гомоляко.
Нагадаємо, останнім часом у Ніжині стало дуже поширеним явищем – викопування зелених насаджень у скверах та парках.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

фото з мережі

Іншими словами, ніжинці хочуть Європу у місті, але хтось її, за рахунок місцевого бюджету, створює у себе у дворі.
«З 5 години ранку в місті починає орудувати група вандалів. Вони розкидають все, що бачать, руйнують. Фіксуємо, викликаємо поліцію, але протокол скласти неможливо за відсутності причетних осіб. Є здогадки, де живуть ці люди, стукаємо у двері, нам не відкривають», – висловився заступник начальника КП «ВУКГ» з питань прибирання вулиць та озеленення міста Андрій Гомоляко.
У свою чергу він запропонував активізувати встановлення по місту камер відеоспостереження. Це питання підіймається в стінах міськради давно, а необхідність виникає все частіше.
У переліку пріоритетних об’єктів, які доцільно фінансувати із залученням коштів державного та місцевого бюджетів є будівництво систем відеоспостереження для розпізнавання облич на площі Івана Франка та на території залізничного вокзалу – 22 камери на загальну вартість близько півтора мільйона гривень. Відкритим залишається питання: “Чи будуть все ж таки залучені дані кошти?”.

Вихідними на площі зламали ліхтарний стовп, який було нещодавно встановлено біля будівлі міськвиконкому. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь