Ніжинців запрошують на “Лісапетний батальйон” (Відео)

 

 

 

 

20 грудня у Ніжинському будинку культури заспіває для жителів та гостей міста Наталія Фаліон, з відомим та креативним колективом “Лісапетний батальйон”.

Повідомляє сайт “Нежатин”

Тур на підтримку новго альбому “Я не така, як всі” відбудеться в МБК о 18.00. Якщо ви бажаєте дізнатися додатколву інфрмацію про концерт, наявність та вартість квитків, телефонуйте:

(068)130-10-69 або (095)419-76-90

Колектив „Лісапетний батальйон” – це продукт об’єднання двох народних гуртів «ЗАБАВА» та «БАБИНЕ ЛІТО», керівником яких була та є Наталя Іванівна Фаліон – пише https://www.last.fm/ru/music

Але все розпочалося зі створення аматорського театру «БАБИНЕ ЛІТО», що працює при П’ятничанському сільському будинку культури з 1993 року.

В колективі дванадцять учасників. Склад його залишився майже не змінний з часу створення . В основі репертуару лежить народний гумор та авторська пісня. Хоча і народних пісень колектив виконує багато, щорічно обновлюючи свій репертуар . За весь час роботи „Бабине літо” створило кілька десятків програм на різну тематику. „Весілля”, „Ярмарок”, „Посиденьки”, „Ой кум до куми залицявся”, „Молодиці круглолиці”,”Я козачка твоя”, „Сільське життя”, «Баби і море»

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Архів відеовиступу можна переглянути на відео:

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь