«Баночка здоров’я» — чудодійний засіб для життєвого тонусу та імунітету

 

 

 

 

Знадобиться: мед, лимон та імбир.

Постійно хворієте і легко підхоплюєте віруси? Страждаєте хронічною втомою, сонливістю? Швидше за все, у вас поганий імунітет, інформує Ukr.Media.

Крім регулярних занять спортом і повноцінного харчування, зміцнити його допоможе один чудовий «вітамінний коктейль». Рецепт цього чудового засобу для зміцнення імунітету вже широко відомий в інтернеті, проте не всі знають про його переваги.

Спробуйте зробити таку баночку здоров’я і здивуєтеся, як з’явиться життєвий тонус, а в сезон застуд всі хвороби пройдуть повз!

Інгредієнти:

  • Мед — 400 г
  • Лимон — 3 шт
  • Імбир (два корінці масою близько 250 г) — 2 шт

Приготування:

  1. Імбир помити, висушити і натерти на дрібну тертку.
  2. Лимон помити за допомогою гарячої води, порізати на частинки і перемолоти в комбайні повністю зі шкіркою. Кісточки варто видалити, оскільки готова суміш буде мати присмак гіркоти.
  3. У подрібнений лимон додати імбир, ще на кілька секунд вмикнути комбайн, щоб добре перемішати.
  4. Пеермішати отриману суміш з медом — все готово. Вихід — баночка на 720 грамів.

Приємного Вам чаювання! Будьте здорові!

Ця стаття має виключно інформаційний характер. Перед використанням інформації, зазначеної в тексті, проконсультуйтеся з сертифікованим фахівцем. Редакція не гарантує будь-які результати і не несе ніякої відповідальності за шкоду або інші наслідки, які можуть виникнути внаслідок використання інформації, що зазначена в статті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь