Засудили чоловіка, який вкрав з Ніжинського заводу майже тонну капусти

 

 

 

 

31 вересня до Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що чоловік, перебуваючи на охоронюваній території поля ТОВ «Ніжинський консервний завод» «Агроцех Переяслівка», вчинив замах на крадіжку капусти вагою близько 1000 кг. Про це йдеться упостанові суду.
Повідомляє mynizhyn.com.
Відомості за даним фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, ч.1 ст.185 КК України (замах на злочин, таємне викрадення чужого майна).
Під час огляду місця події було вилучено головки капусти.
1 листопада проведено зважування капусти білокачанної сорту «Анкома», загальна вага якої складає 904 кг загальною вартістю 4556,16 грн, які визнано речовими доказами у кримінальному провадженні та передано на відповідальне зберігання ТОВ «Ніжинський консервний завод».
Також у листопаді до Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області надійшло клопотання ТОВ «Ніжинський консервний завод», щодо передачі вищевказаних головок капусти на реалізацію продукції, яка піддається швидкому псуванню та не підлягає тривалому зберіганню, що в результаті може призвести до збитків для ТОВ «Ніжинський консервний завод».

Клопотання у судовому порядку задовольнили.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь