Ніжинська школа має ТАЛАНТ. Гала-концерт. Фото

 

 

 

 

4 грудня в Ніжинській школі №7 відбувся фінал шоу “Школа має талант”. Треба зазначити, що в школі цей конкурс проходить вже 4-ий рік поспіль.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

Талановиті учні проявили себе у наступних номінаціях: «Виразне читання поетичного твору», «Образотворче мистецтво», «Інструментальне мистецтво», «Художня гімнастика», «Пісня рідною мовою», «Хореографія».

Кожен з учасників, не зважаючи на вікову категорію, показував свої здібності, демонстрував особливість свого таланту і бажання бути кращим.

Захід був проведений з метою підтримки й розвитку талановитої учнівської молоді, сприяння її творчої самореалізації, підвищення художнього і виконавського рівня учасників, подальшого розвитку художньо-естетичних смаків, виявлення обдарованих дітей.

Як зазначила директор школи Полешко Людмила Володимирівна, для участі у святі виявили бажання чимало учнів. “У нашій школі навчаються справжні таланти, серед яких є майбутні поети, музиканти, актори, співаки, спортсмени, хореографи. Кожен талант особливий. У наступному році плануємо більш підготуватись і зробити загальноміське свято”, – підкреслила Людмила Володимирівна.

Всі учасники були відзначені грамотами за участь в конкурсі. До вітань юних талантів долучився депутат Чернігівської обласної ради Сергій Охонько, подарувавши учням солодкі подарунки.

Учні, вчителі та батьки мали можливість побувати в чарівному світі творчості, в якому вічно процвітають: добро, розуміння, світло і любов.

Марина Волинець

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь