Чи поновлять у Ніжині програму забезпечення медиків житлом?

 

 

 

 

Знову на порядку денному в Ніжинській міській раді — питання забезпечення житлом лікарів. Актуальна ця тема майже у всіх містах України. Адже, щоб зацікавити висококваліфікованих спеціалістів працювати та закріпити їх на постійне проживання в нашому місті, потрібно створити для них належні умови для життя та праці.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН
Протягом 2017-2019 року у Ніжині діяла міська програма забезпечення службовим житлом лікарів Ніжинської ЦМЛ ім. М.Галицького та Ніжинського міського ЦПМСД. Завдяки їй вперше за останні 15 років квартири отримали лікарі: молоде подружжя лікарів (травматолог і лікар-інтерн) та хірург-онколог.

Читати по темі: Молодому подружжю лікарів виділили квартиру в Ніжині, У Ніжині молодий лікар отримав житло

9 грудня, на щотижневій оперативній нараді головний лікар Ніжинської ЦМЛ ім. М. Галицького Олександр Костирко, звернувшись до заступника міського голови Григорія Олійника, попросив розглянути можливість поновлення програми підтримки медичних працівників, а саме закладення на це кошти в міському бюджеті.

 

«Наразі є кадрова проблема щодо забезпечення надання допомоги в нічний період часу (чергування). Існує вона практично по всім напрямкам: від педіатрії до хірургії», – зазначив Олександр Костирко.
На це Григорій Олійник відповів, що питання розглядатиметься в ракурсі обговорення бюджету на 2020 рік.
Треба зазначити, що рішення по бюджету прийматиметься наприкінці цього року.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь