Хочете вигідно придбати автівку? Тоді вам до нас!

 

 

 

 

Нещодавно в Ніжині з’явилися нові авто для таксі – електроавтомобілі. Це додає великих плюсів не лише пасажиру, а й місту в цілому, адже автівки не забруднюють повітря, досить комфортні та гарні на вигляд. У свою чергу водії електрокарів щодня економлять до 500 гривень витрат завдяки тому, що не купують паливо та не витрачають кошти на планові ремонти паливних двигунів.
Для того щоб збільшити можливість купівлі таких електроавтомобілів для водіїв таксі керівництво ТОВ «Електро Альянс УА» розпочали нову програму, яка надасть можливість водіям, маючи від 60 000 гривень, отримувати електрокари у власність – шляхом розстрочки або лізингу.
За більш детальною інформацією ми звернулися до керівництва ТОВ «Електро Альянс УА», де нам пояснили чіткі умови:
1. Перший внесок – 60 000-80 000 грн
2. Розстрочка або лізинг – від 2 до 3 років, зі сплатою близько 12 000 грн в місяць, в залежності від року випуску електроавтомобіля, який купується.
Проаналізувавши умови, ми чітко зрозуміли, що водій таксі, економлячи на покупці палива виплачує кошти за авто, а зароблені кошти залишає собі й в кінці має власне авто, практично на зекономлених на паливі коштах.
Гарна пропозиція для охочих отримати «свіже» авто з США та для тих, хто має намір берегти свої кошти та наше довкілля.
Також нам повідомили, що наразі надають вигідні кредити для покупки авто з США як електроавтомобілів, так й для авто з паливними двигунами. До речі, такий варіант придбання економить покупцю інколи до 50 % коштів в порівнянні з цінами на подібні авто в Україні.
Детальнішу інформацію з приводу замовлення авто ви зможете отримати в Кол-центрі за тел. 0978888856.
Керівництво ТОВ «Електро Альянс УА» також повідомило, що розпочали продаж швидкісних зарядних станцій для домашнього використання або для власників паркінгів або автостоянок. Продовжується робота й по встановленню зарядних станцій по місту й регіону. Підприємство запрошує до співпраці власників будівель, які мають вільну потужність від 7 кВт. та готові за власний кошт встановлювати заправні станції та ділитися прибутком. Тобто, власник будинку, не інвестуючи ні копійки, отримує чистий прибуток.
В результаті всього ми бачимо нові продукти для охочих заробляти та берегти довкілля!!!
Тож разом в майбутнє!!!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь