«Евробляхерам» приготуватися: їх можуть розділити на дві категорії

 

 

 

 

Міністерство інфраструктури має намір застосувати до евробляхам різні правила розмитнення. В обговоренні даного питання взяли участь міністр інфраструктури Владислав Криклій, голова Державної митної служби Максим Нефедов, а також народні депутати, представники Державної фіскальної служби і громадських організацій, інформують Економічні новини.

У міністерстві інфраструктури заявили, що були розглянуті пропозиції, які надійшли від громадських організацій щодо розмитнення евроблях. Міністр інфраструктури висловився з цього приводу, визнавши, що здешевлення повинно стимулювати ринок, тому необхідно розробити прозорі механізми цього процесу.

Відомство запропонувало розділити автомобілі на дві категорії з різними ставками розмитнення. До першої увійдуть більш старі транспортні засоби, які вже є в країні. Ця категорія може отримати єдину ставку розмитнення. До другої групи увійдуть більш нові автомобілі, для них передбачена спеціальна формула розмитнення.

Глава Державної митної служби Максим Нефедов підтримав пропозицію. Він заявив, що його відомство вже працює над тим, щоб до кінця 2019 роки запустити необхідний калькулятор розрахунку платежів.

Джерело: zakat.net.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь