Головна ялинка Ніжина засяяла по-новому. ФОТО

 

 

 

 

Головну новорічну ялинку Ніжина урочисто відкрили 19 грудня. Не дивлячись на весняну погоду, атмосфера була новорічна і казкова.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

Все почалось з відкриття «Різдвяного» ярмарку, який зібрав біля себе багато охочих подивитись та купити унікальні вироби народних майстрів. І чого тільки не було: новорічні прикраси та сувеніри ручної роботи, безпрограшна лотерея, їстівні букети, домашні солодощі, в’язані речі і багато чого цікавого. Переконатись у цьому, можете завітавши на ярмарок особисто. Діятиме він 24 та 25 грудня, а також 7 січня. Також управлінням культури було організовано еко-фотозону, яка найбільше привернула увагу ніжинців, адже на її фоні можна зробити чудові світлини.

 Та головною подією дня була зустріч зі Святим Миколаєм та запалення святкових вогнів на новорічній ялинці. У цьому році вона була особливою, адже оформили її в 3D ілюмінації, які відтворюють близько 40 програм. До того ж засяяв і LED-фонтан, що також викликало захват у присутніх.

Привітав зі святом жителів та гостей міський голова Анатолій Лінник, архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій (Зоря), настоятель Покровського храму Михаїл Якубів.

Ялинка сяятиме для жителів аж до Водохреща. Окрім новорічної красуні, на площі Франка встановили й різдвяний вертеп.

 

Марина Волинець

фото автора

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь