На Ніжинських підприємствах будуть перевіряти стан військового обліку

 

 

 

 

Про стан військово-облікової дисципліни у 2019 році та про заходи, щодо її покращення на підприємствах, в установах та органіхаціях міста Ніжина у період 2020 року, мова йшла сьогодні, 19 грудня на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Пише сайт “Нежатин

Проект даного рішення розроблений з метою проведення звірок, перевірок облікових даних військовозобов’язаних, призовників,  що працюють на підприємствах, установах, організаціях, перебувають на обліку в органах місцевого самоврядування.

Планується графік перевірок стану військового обліку на підприємствах, установах, організаціях міста Ніжина Чернігівської області в 2020 році, а також графік звірок облікових даних військовозобов’язаних, призовників (транспортних засобів), які перебувають на обліку підприємств, установ, організацій міста Ніжина  з обліковими даними Ніжинського   міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Чернігівської області в 2020 році.

На засіданні виконкому була озвучена думка з приводу ФОП-ів, де працюють молоді люди, які також можуть бути призовниками. Проте, представники військомату зазначили, що не мають права перевірок облікових даних військовозобов’язаних, призовників, які працюють у приватних підприємців. Лише підприємці можуть самі направляти до військомату призовників.

Заступник міського голови Григорій Олійник підкреслив, що насправді це серйозна проблема і запропонував підготувати інформацію з пропозицією, щодо даного питання та звернутися з офіційним листом до Кабінету Міністрів України.

Читайте також: Цифра дня: скільки юнаків із Ніжинщини піде до армії

http://nezhatin.com.ua/2019/12/17/rtsyfra-dnya-skilky-zhyteliv-nizhynshhyny-pide-do-armiyi/?fbclid=IwAR1dTbyMBy_hnGb73QYgsBZJI3X_mn3a37NANwfvA_J1Be8PXN8ze0y4d0Y

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь