Мати з двома дітьми у Ніжині залишилась без даху над головою

 

 

 

 

5 грудня в Ніжині горів житловий будинок (8х11 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття на площі 13 кв. м та майно. Причина пожежі – недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

До сайту НЕЖАТИН звернулась ніжинка Бадай Ліана Володимирівна та попросила розмістити прохання про допомогу.

У будинку повністю згорів дах, і залишились лише обпалені цегляні стіни, закопчені і мокрі від води всі меблі, холодильник та пральна машина. Разом з тим пошкоджені всі документи. Гроші та золото. викрали мародери. Донька Ліани Інесса Данилова, яка є власницею будинку, перебувала у пологовому будинку, коли трапилось лихо і народжувала донечку. Батько не проживає з робиною у зв’язку зі складними сімейними обставинами.

Наразі Ліана Бадай, її донька та двоє внучат  залишились без даху над головою. Покищо їх до весни прихистили небайдужі містяни, та як і всі люди вони хочуть повернутись і жити у власному будинку.

Величезне прохання допомогти будматеріалом, зокрема – деревом. Також, хто може – робочим часом, аби полагодити стелю.

Треба зазначити, що першою руку допомоги простягнула ніжинка Світлана Костриця, надавши родині теплі речі, памперсу та найголовніше – їжу.

Також бажаючі можуть допомогти, перерахувавши гроші на карту ПриватБанку:

Бадай Ліана Володимирівна

5168 7422 2895 4891

068 237 80 03

Нижче документи – акти обстеження:

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь