Потап і Настя Каменських

Найгучнішим, несподіваним, але довгоочікуваним весіллям 2019 року стало весілля Олексія Потапенка та Насті Каменських. Пара розписалася 26 травня. Церемонія одруження і подальше святкування проходило в ресторані Fabius, не далеко від Києва. На весілля в якості гостей було запрошено багато зірок вітчизняного шоу бізнесу: Тіна Кароль, Катерина Осадча та Юрій Горбунов, Дантес і Дорофєєва, Позитив, Руслан Квінта, Оля Полякова та інші. За час святкування Настя змінила кілька весільних образів, а сам захід став одним з найбільш обговорюваних за рік.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко

Ще одна пара, яка таємно від усіх теж розписалася у травні 2019 року – Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко. Пара обвінчалася в Єрусалимі, Ізраїль. Дмитро розповів, що для вінчання вибрав саме це місто,  тому, що воно володіє неповторною історією і особливою енергетикою.

«Всього було 11 гостей: наші батьки, брати з сестрами… Я такий чоловік, який завжди тримає своє особисте життя в таємниці. Саме тому наша історія кохання з Сашею тривала досить довго, ми її дуже берегли і саме так хотіли таємно провести весілля.»

На весілля запросили тільки найближчих, тим більше, церемонія збіглася з фіналом Євробачення 2019, тому вся увага ЗМІ була прикута до грандіозного шоу.

Катерина Кухар і Олександр Стоянов

Слід за зоряними парами 15 вересня 2019 року свої відносини закріпили розписом пара Катерина Кухар і Олександр Стоянов. Їх називають найкрасивішою і ніжною парою сучасного українського балету. Прима і прем’єр Національного Академічного театру опери та балету пішли до вівтаря ще в 2014 році, але узаконити стосунки вирішили тільки через 5 років у прямому ефірі шоу «Танці з зірками».

Аліна Гросу та Олександр Грудок

1 червня 2014 року офіційно оформили свої стосунки Аліна Гросу з Олександром Комковым, а через деякий час, в Італії, відбулося їх розкішне весілля. Гросу проговорилася журналістам і відкрила таємницю, що їх весілля коштувало близько 100 000 євро. На торжество були запрошені й українські знаменитості: хресна співачки Ірина Білик, шуомен Дмитро Коляденко, ведуча Катя Осадча та інші.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов

 

У цьому році, 3 липня відбулася весілля ще двох знаменитостей – Регіни Тодоренко і Влада Топалова. Не дивлячись на те, що пара зареєструвала свої відносини ще 25 жовтня 2019 року, шикарне весілля зірок відбулася майже рік тому. Місцем проведення торжества молоді обрали сонячну Італію, куди запросили рідних, близьких і друзів.

Фото з мережі
showbiz.clutch.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.