Служба таксі «Лідер» підготувала ніжинцям новорічний сюрприз

Єдине ніжинське таксі вітає всіх із новорічними та різдвяними святами. І саме з цієї нагоди пропонує жителям та гостям міста АКЦІЮ.
Всі клієнти, які скористаються поїздкою «Лідера» до 13 лютого приймуть участь у розіграші ТЕЛЕВІЗОРА.

Чим більше поїздок – тим більший шанс отримати ПРИЗ!

Окрім того, служба таксі «Лідер» відкриває цікаві МОЖЛИВОСТІ для ніжинських водіїв. Ті, хто бажає долучитись до співпраці зі своїм авто, БЕЗКОШТОВНО отримують програму та матимуть двохмісячний пільговий БОНУС.

Також, кожен водій має ЧУДОВУ можливість, працюючи в службі таксі “ЛІДЕР”, отримати автомобіль НАЗАВЖДИ. Дана програма має назву «Отримай власний автомобіль за два роки роботи в таксі». Завдяки її дії, протягом декількох минулих років близько двох десятків водіїв стали власниками автомобілей.

Більш детальну інформацію нам повідомила адміністрація служби таксі:
“Ми передаємо автомобілі в аренду з правом викупу. Якщо водій оплачує 3 000 грн в місяць, при цьому відповідно отримуючи дохід від роботи в наші й службі, то через два роки автотранспорт стає його власністю. Це взаємовигідна співпраця, при умові, що власники своїх майбутніх авто бережуть їх, не порушують домовленості й не дискредитують службу. Ми надаємо можливість відкрити свій невеличкий бізнес. Окрім того, ми створюємо всі умови, аби водій, котрий бере участь в цій програмі мав можливість заробити, маючи достойний дохід для своєї родини”.

Також служба таксі проводить набір водіїв на електромобілі Nissan Leaf, Заробітна плата від 8 000 грн.

Бажаючі взяти участь в програмі можуть звертатись за інформацією за телефоном 067 966 61 23.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь