Скоро на екранах з’явиться фільм, який знімав у Ніжині Голівудський режисер

 

 

 

 

У лютому-березні на екрани вийде містичний фільм «У чорній-чорній кімнаті». Написав сценарій і зняв фільм уродженець Ніжина Денис Соболєв. Вже 15 років він мешкає в Америці в Лос-Анджелесі. Закінчив Ніжинську школу №7, природничий факультет держуніверситету ім. М. Гоголя, аспірантуру, займався наукою.

Вихідець ніжинської династії науковців: бабуся, Інеса Марисова, кандидат біологічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України; мама, Олена Торжевська, вчитель у школі. Брат, Микита Торжевський, режисер на телебаченні.

А одну з головних ролей у фільмі зіграла 25-річна корюківчанка Тетяна Богомаз.

Її мама нині на пенсії. Раніше працювала секретарем головного лікаря Корюківської райлікарні. Бабуся і дідусь живуть у Наумівці Корюківського району. Тетяна закінчила Корюківську гімназію. Потім вчилася на факультеті іноземних мов у Ніжинському університеті (диплом з відзнакою). В кіно потрапила завдяки тому, що прийшла на кастинг до Ніжинського драмтеатру восени 2018 року. Якраз тоді Денис Соболєв підбирав акторів. Бажаючих було сотні. Таня читала вірші Ліни Костенко. Потім потрібно було гарчати на камеру.
фільм, Ніжин, містика, У чорній кімнаті
Денис поїхав. Тетяна тим часом писала кандидатську дисертацію. А через півроку їй зателефонували і запропонували одну з головних ролей — відьмачки.
Фільм знімали більше місяця, в тому числі і у Ніжині. Називається «У чорній кімнаті». Тривалість його — година 26 хвилин. Бюджет — 250 тисяч доларів.
Читайте також: Ніжин допоміг дівчині знятися у голівудському фільмі жахів – http://nezhatin.com.ua/2019/11/22/nizhyn-dopomig-divchyni-znyatysya-u-golivudskomu-filmi-zhahiv/
Тетяна сподівається, що після «чорної кімнати» зможе продовжити акторську діяльність. Адже вона ще й гарно співає. Записала 35 пісень у професійних студіях. Це твори українських та американських виконавців. Частіше співає англійською. Нині живе у Києві. Викладає англійську мову на курсах для дорослих.
Валентина Остерська, «ВісникЧ» №2 (1756) від 9 січня 2020, gorod.cn.ua
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Читайте також: Режисер із Голівуду продемонстрував у Києві передпоказ нового фільму, який знімали в Ніжині – http://nezhatin.com.ua/2019/09/26/rezhyser-iz-golivudu-prodemonstruvav-u-kyyevi-peredpokaz-novogo-filmu-yakyj-znimaly-v-nizhyni-foto/

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь