Вчора, 17 січня, в одному з київських ресторанів відбулася презентація 10-го ювілейного шоу «Голос країни», перший епізод якого телеканал  «1+1» покаже в цьому неділю, 19 січня. На захід завітали головні зірки українського шоу-бізнесу: співачка Тіна Кароль, популярні ведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов, екс-учасник «Танців з зірками» Даніель Салем, Соломія Вітвіцька з чоловіком, Валентина Хамайко з дочкою Соломією та чоловіком, а також шоумен і телеведучий Володимир Остапчук.

Тренери Потап і Настя Каменських не змогли відвідати прем’єру, але записали короткі відео-“привіти”, які показали гостям вечора на великому екрані.

Настя Каменських записала відео зі своєї вілли
Всі чекали, що подружжя запишуть спільне відео, так як будуть сидіти в подвійному кріслі. Однак цього не сталося! Потап і Настя Каменських записали два абсолютно різних ролика: співачка поділилася думками про прийдешньому сезоні, а репер зачитав кілька яскравих рядків про проект.
Ведучий вечора і самого шоу Юрій Горбунов випередив питання про те, чому ж артисти зняли свої відео окремо. Він жартома сказав, що Потап і Настя Каменських живуть на відпочинку окремо, в різних будиночках.
 Нагадаємо, зараз Потап і Настя Каменських знаходяться в Канкуні (Мексика). Вони вже другий раз відпочивають на одному з кращих пляжів Карибського моря і, здається, не в останнє. Ймовірно, щоб якісно відпочити, їм комфортно проводити час наодинці з собою. Коли ж у подружжя є настрій для спільного проведення часу, але вони із задоволенням ходять один до одного в гості або виходять на прогулянку.