Ніжинська баскетбольна команда стала чемпіоном області

 

 

 

 

Баскетбольна команда НДУ-Ніжин чемпіон Чернігівської області з баскетболу!

Баскетбольна команда « НДУ – Ніжин» єдина команда не з обласного центру, яка вже вдруге спромоглася стати чемпіоном Чернігівської області з баскетболу. Вперше за останніх 20 років Ніжинській баскетбольній команді вдалося виграти Чемпіонат Чернігівської області з баскетболу ще  в 2013 році, а повторити   успіх вдалося в 2019 році.

За результатами баскетбольного сезону 2019 року  Чемпіонату Чернігівської області, баскетбольна команда НДУ-Ніжин зайняла перше місце серед чоловічих команд.

баскетбол, область, перемога

Ніжинські баскетболісти доклали чимало зусиль для досягнення високих результатів, про що свідчить чимала кількість перемог  над своїми суперниками. Однією з найважливіших та вирішальних перемог  ніжинської команди в Чемпіонаті області можна визнати перемогу над багаторазовими чемпіонами та найкращою командою області «Десна» з міста Чернігів. З рахунком 102-82 перемогу в домашній зустрічі в м. Ніжині здобули саме господарі майданчику.

 

Звісно були і невдачі, так в одному із виїзних турів БК «НДУ –Ніжин» зазнала єдиної  поразки в чемпіонаті від чернігівської команди «ОКДЮСШ». Маючи труднощі фінансового характеру,  можливості виступати в оптимальному, найсильнішому складі та маючи інші несприятливі організаційні моменти,  Ніжинська баскетбольна  команда «НДУ-Ніжин» змогла на належному рівні виступити в Чемпіонаті Чернігівської області з баскетболу та досягти високих результатів.

Чималих зусиль для досягнення  успіху та високих результатів доклали гравці команди  «НДУ – Ніжин » а саме: Багмут О., Багмут Ю.,Волошин Д., Гуцик О.,  Ілляшенко В., Мазарчук А., Паливода С., Пулинець С., Савченко А., Ситник М., Топчий В., Цветков О.  та тренер команди – Півень С. М.

Перемогами в 2019 році  ніжинські баскетболісти відзначилися не лише на Чернігівщині, також високих результатів досягли і в сусідній області, здобувши друге місце в  фінальній частині Чемпіонату Сумської області з баскетболу 3 на 3. Команда БК «НДУ-НІЖИН» висловлює щиру подяку всім небайдужим  за підтримку, організацію  та можливості  участі команди в змаганнях.

баскетбол, область, перемогабаскетбол, область, перемога

баскетбол, область, перемога

баскетбол, область, перемога

баскетбол, область, перемога

баскетбол, область, перемога

баскетбол, область, перемога

баскетбол, область, перемога

баскетбол, область, перемога

баскетбол, область, перемога

баскетбол, область, перемога

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь