02.02.2020 – зростаючий місяць. Ця особлива дата дуже сприятлива

 

 

 

 

02 02 2020 – зростаючий місяць. Ця особлива дата дуже сприятлива для того, щоб зробити своє життя щасливим і успішним. В цьому переконують нас багато фахівців. Усі астрологи в один голос стверджують, що кожній людині варто скористатися енергетикою цього дня, щоб змінити своє життя на краще.

Відомий широкому загалу астролог та нумеролог Ігор Мехеда нещодавно розповів про те, що особлива дата 2 лютого 2020 року є паліндромом – числом, яке читається однаково в обох напрямках. І це дуже особливий день, день цікавий і яскравий своїм енергетичним впливом на людей. Поспостерігайте за станом речей у вашому житті цього дня і ви зрозумієте багато цікавих речей про себе. Пише OBOZREVATEL

“Дати з числами-паліндромами вважалися такими, що сильно впливають на долю. Цей день вкрай сприятливий для будь-яких дій на поліпшення свого здоров’я, успіху, удачі”, – повідомив він у блозі.

“Вважається, що слова або цифрові ряди-паліндроми є своєрідними генераторами енергії і їх позитивний вплив неможливо перекрити, оскільки вони не мають зворотного прочитання. Дві дзеркальні частини паліндромів є символами того, що в світі видимому і невидимому починаються однакові процеси або один і той самий процес, який об’єднує обидва світи”, – пояснив нумеролог.

 

За його словами, в цей день можна вчиняти дії з метою зміни долі “в сторону удачі і блага”. Зокрема, можна загадувати бажання, відвідувати “місця сили” і “читати замовляння на удачу”.

У цьому контексті Ігор Мехеда додав, що дата 2 лютого 2020 року має й інші особливості. Так, цей день випадає на зростаючу фазу місяця, “що надає додатковий поштовх будь-яким замовлянням на зростання здоров’я і матеріального достатку”. Перша чверть місяця сприяє тому, що замовляння “працюватимуть”.

Як писалося, раніше Ігор Мехеда розповів про ще одну незвичайну дату – 20 січня 2020 року, в якій присутні три “20”. Ця дата “запускає одночасно і рівноважний, і нерівноважний стан, і викличе великі зміни”, – сказав він.

Джерело: ukrainians.today

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь