Протистояння коронавірусу: Ніжинська лікарня закупить додаткове обладнання

 

 

 

 

Коронавірус поширюється світом. На щастя, в Україні наразі офіційно не зареєстровані випадки захворювання. Чи готова до протистояння вірусу Ніжинська центральна лікарня, ми вже писали раніше: Чи готовий Ніжин до протистояння коронавірусу, – обговорили у міськраді.

Повідомояє сайт НЕЖАТИН

Та, як стало відомо 3 лютого на оперативній нараді при міському голові, підготовка лікарні триває. Як зазначив Генеральний директор  НМЦЛ ім. М. Галицького Олександр Костирко планується закупівля додаткового обладнання:  4 монітор пацієнта для реанімаційного відділення, що здійснюють моніторинг і контроль основних фізіологічних параметрів дорослих пацієнтів і дітей,  додатковий апарат штучної вентиляції легень та шприцовий насос високого тиску.

Наразі в інфекційному відділенні палати обладнані бактерицидними лампами, які здатні знищувати віруси в повітрі й на предметах. Також у лікарні є безконтактні термометри. Медики наголосили, що найближчим часом придбають додатковий апарат штучного дихання, кисневі концентратори, одноразові медичні маски та два спецкостюми для персоналу лікарні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь