У “СН” вибачилися за пораду нардепа “продати собаку”, щоб оплатити комуналку

 

 

 

 

У партії “Слуга народу” вибачилися за нардепа від СН Євгена Брагара, який запропонував пенсіонерці “продати собаку елітної породи”, аби сплатити борги за комунальні послуги.

Джерело: заява заступниці голови фракції “Слуга народу” Євгенії Кравчук у Facebook

Пряма мова Кравчук: “Від імені керівництва фракції прошу вибачення у всіх, кого могли образити такі слова Євгена Брагара. Ми їх не підтримуємо, це не є і не може бути нашою позицією”.

“Під час ефіру депутат з нашої фракції дозволив собі абсолютно некоректне висловлювання в бік пенсіонерки, яка телефонувала в студію. Знаю, що Євген вже вибачився за свої слова. Хочу вірити, що він дійсно мав на увазі лише зловживання в отриманні субсидій та інших соціальних пільг тими, хто матеріально забезпечений”.

Дослівно: “Не готовий до прямих ефірів – займайся законодавчою роботою. Від неучасті в ток-шоу ще жоден депутат не помер … Сподіваюся, ситуація стане уроком для всіх, хто шукає швидкої популярності”, – додала заступниця голови фракції “СН”.

Нагадаємо, 

  • Член парламентської фракції партії “Слуга народу” Євген Брагар в ефірі одного з ток-шоу запропонував пенсіонерці продати собаку елітної породи, аби сплатити борги за комунальні послуги.

Фото з мережі

 

pravda.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь