Співачка МакSим йде зі сцени через проблеми зі здоров’ям

 

 

 

 

Так, менеджер російської артистки Маргарита Соколова на своїй сторінці в Instagram опублікувала офіційну заяву, в якій сказано, що знаменита співачка вирішила піти у безстрокову творчу відпустку. За словами генерального продюсера, це рішення далося МакSим важко, тим більше, що у них вже сформований концертний тур на найближчий рік. Як виявилося, головна причина – погане самопочуття зірки, через яке вона не може виступати.

“У зв’язку із загостренням проблем зі здоров’ям, пов’язаних з травмами, отриманими в аварії 2019 року, і за наполегливими рекомендаціями лікарів, ми прийняли рішення про відхід МакSим в безстрокову відпустку на невизначений термін, починаючи від сьогодні. Ми приносимо всім найглибші вибачення за скасування майбутніх концертів і заходів”, – написала Маргарита Соколова.

Також Маргарита принесла вибачення шанувальникам за скасовані концерти і попросила з розумінням поставитися до рішення співачки: “Просимо вибачення у всіх наших глядачів, для яких концерти були такими довгоочікуваними. Я прошу вас поставитися до ситуації, що склалася, з великим розумінням і прошу проявити повагу до артистки так, як ви завжди це робили”.

Джерело: segodnya.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь