Чиновника з Чернігівщини затримали на хабарі

 

 

 

 

На хабарі в розмірі 2,5 мільйона гривень затримали начальника Управління адміністративних будинків господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України Ігоря Новосьола. Про це повідомляє УНН.

За попередньою інформацією, посадовець Секретаріату Кабміну із залученням посередника вимагав від представника суб’єкта підприємницької діяльності 2,5 мільйони гривень. «Відкат» призначався за підписання актів приймання-передачі виконаних будівельних робіт та відкликання судових позовів до підрядника, повідомили у ДБР.

Керівника Управління затримано безпосередньо під час одержання ним неправомірної вигоди в сумі 2 мільйони гривень у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру затриманому та обрання відносно нього запобіжного заходу.

У ДБР додали, що в разі доведення вини затриманому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Як відомо, Ігор Новосьол родом із Чернігівщини. Його родина має квартиру в Чернігові, житловий будинок і земельну ділянку в Смолині Чернігівського району, земельну ділянку у Іванівці. Раніше обіймав керівні посади на підприємствах Чернігівської області.

cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь