Сергій Охонько про свою першу роль у кіно

 

 

 

 

«Звичайно, позитивних героїв грати легше і приємніше, але по сценарію мені випала саме така роль, тож що… розпочав з неї…», – з цих слів почав інтерв’ю Сергій Охонько стосовно своїх зйомок у фільмі «В чорній, чорній кімнаті».

Нагадаємо, навесні минулого року у Ніжині знімали містичний фільм за участі відомих акторів. Вже 26 березня Україна побачить кінострічку на великих екранах, зокрема і в Ніжинському кінотеатрі.

І хоча всіх «карт» фільму акторам розкривати не можна та про враження від знімального процесу вони охоче діляться. Про це читайте згодом на сторінках нашого видання.
Редакції сайту «Нежатин» стало цікаво поспілкуватись з одним із ніжинських акторів фільму Сергієм Охонько. У Ніжині він відомий як приватний підприємець та депутат обласної ради, тож його участь у фільмі стала досить несподіваною. Відомо, що він зіграв роль батька підлітка, учня ЗОШ №18.

Доброго Дня, Сергію Миколайовичу. Ви вперше за своє життя знімаєтесь в кіно?
В професійному кіно знімаюсь вперше. Але в житті часто потрапляю на камери каналів, які висвітлюють політичне життя, адже як політик часто висловлюю свою думку. Окрім того, люблю і сам знімати відео, фотографувати. Це для мене близько. Тож взяти участь у зйомках фільму, тим більше в рідному місті, стало цікавим досвідом.


Роль «батька» у сюжеті Вам близька в реальному житті?
У кожного чоловіка, вважаю, роль батька є найважливішою в житті. Хоча дану роль я не обирав. Так вирішив режисер. І те як я вбачав буде на початку, в кінці, по сюжетній лінії, стало для мене справжньою несподіванкою. Що ж до мого сина по фільму, актор мені імпонує. Він гарний хлопець і водночас приємна людина.


Чи відчували раніше в собі задатки актора?
Знаєте, не було часу задуматись, чи є в мене задатки актора. Хочу сказати, те саме стосується і задатків займатись тим чи іншим професійним напрямком в моєму житті. Я завжди просто обирав і робив. Тому і ту особливо я не вагався. Прийшов і зробив.


Зйомки в цьому фільмі якось вплинули на Ваше життя?
Завдяки цьому фільму познайомився з цікавими, позитивними та креативними людьми, які зрозуміло вплинули на моє життя. Дуже вдячний можливості взяти участь у такій творчій спільній справі, мати спілкування з акторами, режисерами та знімальною групою. Бажаю їм всім успіху, реалізацій задумів і підкреслюю, що кожен з них вніс частку позитиву в моє життя.

Якщо запропонували б у майбутньому знятися ще в одному фільмі, погодились би?
Погодився б. Під час знімального процесу, я відчув цікаву атмосферу та пережив нові відчуття. Отримали чудовий результат, і, сподіваюсь команду не підвів. Що ж до майбутніх проектів, то із задоволенням прийму учать в продовженні даної стрічки, якщо таке буде, і в інших проектах, якщо звісно на те буде Божа ласка.


Який жанр кіно є улюбленим?
Якогось конкретного улюбленого жанру немає. Люблю вестерни, фільми, які змушують задуматись, пов’язані з містикою, езотерикою та розкривають внутрішні досі невідомі людські здібності. Скажу, які не люблю: фільми жахів і трилери, а також безглузді, які не несуть моралі та поштовхи до чогось гарного. З роками все більше схиляюсь до духовного, до творчості й філософії … в цьому мені завжди у пригоді стають нові друзі, які кожного року з’являються у моєму житті.

Спілкувалась Марина Волинець

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь