На Чернігівщині зареєстровано летальний випадок від грипу

 

 

 

 

Епідемічна ситуація щодо захворюваності на грип та ГРВІ як в Україні, так і в області відповідає середньорічному рівню для даної пори року.
Станом на 5 лютого 2020 року закрито 102 загально-освітні навчальні заклади в Бобровицькому, Борзнянському, Городнянському, Козелецькому, Коропському, Менському, Носівському, Прилуцькому, Семенівському, Сосницькому районах, містах Ніжин, Прилуки та Чернігів.
За 5 тиждень 2020 року в області захворіло 5014 осіб, з них 3216 дітей, рівень захворюваності нижче епідпорогу на 35,1%. Госпіталізовано 151 особу, з них 106 дітей (70,2%).
Перевищення епідемічного рівня захворюваності зареєстровано у Бобровицькому, Варвинському, Ічнянському, Козелецькому та Семенівському районах.
З початку епідсезону вірусологічною лабораторією методом ПЛР досліджено 2 зразки біологічного матеріалу, виділено фрагменти РНК вірусу грипу типу А(Н1pdm 09).
З початку епідсезону зареєстровано 1 летальний випадок від грипу (Варвинський район), вакциновано 8813 осіб, в т.ч. 1782 дітей віком до 6 років.
Фото з мережі
Читайте також: В Україні вже 11 летальних випадків через грип https://grippua.com.ua/v-ukraini-vzhe-11-letal-nykh-vypadkiv-cherez-hryp/
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь