Тренінг для підлітків “Впевненість. Лідерство. Успіх.”

У нашому місті гарно розвинена сфера додаткової освіти для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Різноманіття групових занять на будь яку тематику, що дозволяє гармонійно та повноцінно розвивати когнітивні функції дитини, що також є необхідним і важливим для повноцінного розвитку.

Проте із настанням підліткового періоду ( від 10 років), сучасна дитина у Ніжині практично не має вибору у своєму психологічному та моральному саморозвитку (як особистість) поза школою.

Кабінет Психолога в Ніжині пропонує курс соціально-психологічних тренінгів, спрямованих на розвиток життєво важливих соціальних та індивідуальних навичок і вмінь для дітей віком від 10 до 17 років.

На сьогодні – це тренінговий курс «Впевненість. Лідерство. Успіх». Тренінг покликаний розкрити особистісний потенціал, який властивий кожній дитині. Розуміння себе і знання своїх умінь та прагнень приведе підлітка до осмислення власного місця у житті, допоможе у формуванні цілей та цінностей, і в пошуках шляху до їх реалізації.

Під час тренінгу ми приділимо увагу такій тематиці:

-Уявлення про себе.
-Позитивна самооцінка.
-Уміння до самовираження.
-Уміння розпізнавати та керувати власними емоціями.
-Уміння будувати гармонійні стосунки з однолітками та дорослими.
-Робота з тривожністю та страхами.
-Співставлення дії та майбутнього результату.
-Емпатія (вміння співпереживати, розуміти емоції інших людей).
-Підлітковий бунт.

Орієнтовний час проведення: вихіді. Тривалість – 3 години з перервами на чай та цукерки. Кожна група формується за віковою категорією. Увесь тренінг розрахований на 12 занять (1 кожного тижня).

Тренінг розробили психолог, гештальт-терапевт Тетяна Судак та практичний психолог Оксана Євменчук. Як команду їх об’єднує любов до своєї справи, постійне професійне самовдосконалення, широкий погляд на світ та вміння знаходити спільну мову з дітьми.

Для батьків, чиї діти відвідуватимуть тренінг, включена одноразова безкоштовна 30-хвилинна консультація психолога на будь-яку тему.

Ми знаходимось за адресою: м. Ніжин, вул. Московська, 34. Також можливі індивідуальні консультації та психотерапія дітей, дорослих і сімей.

Наші контакти:

Тетяна 680735195
Оксана 630162318
FB: fb.me/PidlitokvNyzhyni

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь