Закоханим на замітку: Як ніжинець підкорив переможницю конкурсу краси

 

 

 

 

Кохання – одне з найприємніших почуттів у житті. До одних воно приходить лише раз, до інших – безліч разів… І характер у нього різний: то вірний до безтями, то примхливий і легковажний, але відчуття щастя кохання дарує всім. Особливо, якщо воно взаємне.

До Дня закоханих, свята, яке вже багато років відзначають і в нас, на Україні, журналісти сайту mynizhyn.com поспілкувалися з ніжинцями Ангеліною та Максимом Гайовими, молодою подружньою парою, які знають про кохання не зі слів… 22-річна Ангеліна та 27-літній Максим познайомилися 6 років тому і вже півроку, як у законному шлюбі.

Усе почалося з фото ВКонтакті
– Свою майбутню дружину я вперше побачив на фото в соціальній мережі, – розповідає Максим. – Мій друг скинув мені посилання на сторінку Ангеліни. Думаю: якось дивно, фото дівчат він мені ніколи не присилав… На той час мені був 21 рік, у мене були стосунки, але все це було якось несерйозно. А дівчина на фото вразила мене в саме серце. Звісно, я захотів хоча б зустрітися з нею… Тож і написав Ангеліні й запропонував зустрітися. Дівчина відповідала на смс-ки, але щодо пропозиції зустрітися мовчала.
кохання, побачення, заробітки, випробування, шлюб

– Мені було 16, – долучається до розмови Ангеліна. – Я навчалася у школі й на той момент ще навіть і не думала з кимось зустрічатися.

– Тож завойовував її, як міг, – говорить Максим. – У мене був непоганий фотоапарат, я вже й фотосесію їй пропонував, а вона все ніяк. – Через базу даних жителів України я дізнався і адресу Ангеліни, і номер телефону навіть її сусідів… Знайшов будинок і залишив букет троянд на дверній ручці квартири, а поруч – записку… Але ж хотілося зустрічі…

Через спільних друзів дізнався, коли Ангеліна прийде гуляти на центральну площу… Вона не знала, що там буду я. Вирішив: треба брати всім, тож з великим букетом троянд, нарядно одягнений, на батьковому авто у назначений час я був на площі. Перші слова Ангеліни були такі: “О! Це ти! Який ти високий!”. Тож правдами чи неправдами, але зустріч уже відбулася. Але продовжити вечір у кафе дівчина все одно відмовилась.

Я думав: ну що ж, зробив усе, що міг. А наступного дня – неочікуваний дзвінок. Подзвонила Ангеліна і запропонувала вийти погуляти. І так ми зустрічалися наступні 5 днів… І кожного дня я дарував букет квітів… Крім того, примудрявся вішати букети і на ручку дверей, і на перила… Фотографував…

А на 6 день дівчина поїхала в табір і спілкування пішло на спад.

– Я приїжджав у табір, привозив подарунки, але Ангеліна була якась холодна, – ділиться Максим. –Навіть повернувшись до Ніжина, вона відмовлялася виходити до мене. Через якийсь час спілкування потроху відновилося… 5 сезонів ми сходились і знову розходились. Коли Ангеліна раділа зустрічам і хотіла спілкуватися, холодним був я, і навпаки. Стосунки були вкрай дивні. Але, тим не менше, у мене з голови не виходила думка одружитися з нею… «Хоч завтра» думав я собі. Іноді ми все ж зустрічалися, але  вели себе як друзі й навіть жодного разу не поцілувалися.

Чоловік пам’ятає дату, коли вперше поцілував майбутню дружину

Так минуло 3 роки. Максим поїхав на заробітки до Польщі. За 4 місяці дівчина так і не зателефонувала своєму другу. “Я повернувся з грошима, багато дівчат біля мене крутилося. Було таке, що я зранку з однією зустрічався, ввечері – з іншою… Але думки про Ангеліну не виходили з голови. Постійно супроводжувало відчуття незавершеності, – розповідає Максим. – Все ж таки зустрілися з Ангеліною. Коли підвозив її додому, вперше поцілувалися. Після цього почався новий відлік. Ми почали зустрічатися. Це було 6 грудня 2015 року”.

кохання, побачення, заробітки, випробування, шлюб

“Це Максим з досвідом, – говорить Ангеліна, – а у мене він був перший, з ким почалися стосунки… Тому, можливо, перші півроку не все було так гладко, я ще не знала, як себе вести. Пам’ятаю нашу першу сварку: Максим не відпускав мене їхати гуляти з друзями. Ми мало не розійшлися… Але так, як ми обоє хотіли цих стосунків, кохання взяло верх”.

“І у нас відкрилося нове дихання, – ділиться Максим. – Я побачив Ангеліну справжню, щиру, зрозумів, що вона мене кохає. Я любив її завжди. Спочатку фото, тоді в реальності, а потім мені сподобалося, як вона себе веде. Інші подруги рюмсають, капризують, а вона їх заспокоює, добродушна, відкрита, як чистий лист. Їй байдуже, чи є в тебе машина, гроші, квартира… Пригостиш її цукеркою, вона радіє як дитина. Подарунків не вимагає. Тоді хочеться робити більше й більше. Тож я намагаюсь робити життя комфортним в першу чергу для неї.

Ми зустрічались уже більше півтора року. Все було добре: зустрічі, поцілунки, прогулянки… І тут я вирішив, що нам потрібна якась стресова ситуація, таке собі випробування на міцність. Тож і  забрав Ангеліну на заробітки до Чехії. Думаю, хай подивиться, що таке життя в гуртожитках, робота, побут… Батьки не заперечували. І ми поїхали… Працювали в цеху по виготовленню деталей до автомобілів, щодня вставали о 5 ранку. Так вийшло, що Ангеліна командувала мною і ще трьома чоловіками, слідкувала за якістю товару. Робота за кордоном ще більше зблизила нас».

Пропозиція руки і серця на повітряній кулі

“Освідчення я планував довго, а готував місяць. Замовив букет із 100 троянд, придбав обручку, домовився з фотографом та рестораном, навіть на повітряній кулі встановив міні-камеру… Ангеліні сказав, що їдемо в Межигір’я. Так, я хвилювався… Коли ми підіймалися, робив вигляд, що фотографую. А насправді читав текст з телефону, який сам же я склав! Там були такі слова: «Щоб ми підіймалися до нових висот, а наші проблеми були такими ж маленькими, як все навкруги».

кохання, побачення, заробітки, випробування, шлюб

«Відкритий, мудрий, комунікабельний, красивий… Для мене Максим – єдиний, це моя підтримка і опора. Я йому довіряю, тому нічого і не підозрювала, – говорить дівчина. – Під’їхали до Межигір’я, я ще кажу Максимові: «О, яка куля, я б теж хотіла на такій політати!». Під’їжджаємо, а якийсь серйозний чоловік біля чорного «Джипа» по рації сповіщає: «Ми їх прийняли». Я трохи злякалася, але ж Максим був поруч…. І гадки не мала, що він буде освідчуватись, мені здавалося, ще не час».

«Я став на коліна, дістав обручку, Ангеліна плакала і сказала «так». Ми почали підготовку до весілля. Разом поїхали в Фінляндію і заробили гроші на шикарне весілля. Одружилися осінню у Ніжині у «Лісовій казці».

Кохання безмежне, як Всесвіт

 

«Моя подруга впевнена, що немає таких пар, які не сваряться, – ділиться Ангеліна. –  А я кажу, що не можу пригадати, коли ми востаннє сварилися. Такого немає, не було і не буде. Так, трапляються маленькі непорозуміння, але ми швидко їх вирішуємо. На початку нашого знайомства я могла через якусь дрібницю образитися і піти собі. Але Максим мене навчив, що не потрібно нічого тримати в собі, треба спілкуватися, йти на компроміс, ділитися всім. Так легше. І ще: ми ніколи не обманюємо один-одного».

До речі, красу Ангеліни помітив і оцінив не лише її теперішній чоловік. У 2017  році Ангеліна брала участь у конкурсі «СтудМіс Чернігів», де стала переможницею!

І вже на «СтудМіс Україна» представляла Чернігівську область серед студенток. Виборола там 2 місце!

«Все було класно, поки я не вийшла в купальнику, – згадує дівчина. – Пам’ятаю, як миттєво посмішка зникла з обличчя Максима, коли він побачив мене на сцені у такому вигляді».

кохання, побачення, заробітки, випробування, шлюб

«Так, я ревную її до цих пір. Хоч і знаю, що вона – моя», – додає чоловік.

У Ангеліни – власна міністудія зачіски і макіяжу (за спеціальністю дівчина модельєр візажист). Зараз дівчина працює над проведенням в Ніжині конкурсу «СтудМіс Ніжина серед студенток».  Це вже вдруге.

«Ангеліна для мене – одна і на все життя. Мої батьки одружилися через місяць після знайомства і разом уже 35 років», – говорить Максим, а Ангеліна додає: «Що змінилося після того, як ми узаконили наші стосунки? Нічого, крім того, що ми стали любити один-одного ще сильніше. Моє кохання до нього незвідане і безмежне, як наш Всесвіт…».

Спілкувалася Валентина Пильник для mynizhyn.com
Фото з сімейного архіву родини Гайових

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram


кохання, побачення, заробітки, випробування, шлюб
кохання, побачення, заробітки, випробування, шлюбкохання, побачення, заробітки, випробування, шлюбкохання, побачення, заробітки, випробування, шлюбкохання, побачення, заробітки, випробування, шлюб

кохання, побачення, заробітки, випробування, шлюб

кохання, побачення, заробітки, випробування, шлюб

кохання, побачення, заробітки, випробування, шлюб

кохання, побачення, заробітки, випробування, шлюб

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь