Жителів Ніжинщини порадують новим автобусним маршрутом

 

 

 

 

У Ніжинському районі може з’явитися новий автобусний маршрут Ніжин – Кунашівка – Переяслівка – Черняхівка – Березанка – Ніжин.

Про це повідомили на засіданні Координаційної ради Чернігівської облдержадміністрації по організації пасажирських автоперевезень в області.

Щоб предметно говорити про його відкриття, Ніжинській РДА потрібно провести дослідження доріг та надати орієнтовні схему та розклади руху автобусів.

Питання про внесення змін до розкладу руху автобусів на маршруті Срібне – Чернігів (рейси 2405/2406) з часом відправлення з Ніжин АС о 09 год. 45 хв. на 09 год. 05 хв. вирішили доопрацювати спільно з перевізниками.

Як тільки Куликівська райдержадміністрація погодить рішення, то за новим розкладом їздитимуть автобуси і на маршруті Чернігів – Смолянка: відправлення рейсу з обласного центру перенесуть з 14 год. 53 хв. на 14 год. 32 хв.

Погодження двох райдержадміністрацій — Бахмацької і Талалаївської — потрібні для зміни днів обслуговування автобусного маршруту Талалаївка – Бахмач (рейси 4083/4084): із щоденного виконання на 2, 3, 4, 5, 6 дні тижня.

Координаційна рада також обговорила відновлення пасажирських перевезень на маршруті Чернігів – Вовчок по 5, 6, 7 днях тижня. Перевізник призупинення рейсів пояснює як технічними проблемами транспортних засобів, так і зменшенням пасажиропотоку. Зі свого боку, керівництво Кіптівської ОТГ готове відшкодовувати вартість перевезення пільгових категорій.

Джерело: nizhynnews.com

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь