На Чернігівщині тітушки напали на священика Православної церкви України. Підозрюють ніжинця

 

 

 

 

Напад тітушок на священника ПЦУ о . Леонтія Пустовойта стався біля ґанку церкви у селі Припутні Ічнянського району.
Про це повідомив Леонтій Носенко на сторінці facebook

«Отець Леонтій прибув до церкви, переданої рішенням суду до складу ПЦУ, для проведення уставного богослужіння. У присутності московського попа на нього налетіли кримінальники й нанесли травми середньої тяжкості», – зазначив Леонтій Носенко.

За його словами,о. Леонтію наклали шви на рану, люди збираються дати відсіч “московським нападникам”. «Підозри щодо організації бандитського нападу падають на ніжинського бізнесмена – фанатика РПЦ», – пише Носенко.

Він зазначає, що за кілька днів до нападу і після остаточного рішення суду щодо передачі храму в Припутнях до ПЦУ на основі волевиявлення громади, у селі були помічені люди на специфічному авто (фото додається). За свідченням людей, бойовиків до Припутнів завезли ще два дні тому і вони жили у відлученого громадою московського попа.

«Нагадаю, що місяць тому в Ніжині збори московського єпископату на чолі з колишнім митрополитом Київським РПЦ Березовським вчинили блюзнірські дії з “висвячення” фігуранта сайту Миротворець, активного колаборанта у Криму, бандита Костю Чернишова. Все це організував так само єпископ РПЦ у Ніжині», – зазначає Леонтій Носенко

Зараз громадянин Вечеря активно роз’їжджає по південних районах Чернігівської області, посилюючи пропаганду “русского міра” та нетерпимість до канонічних православних християн.

У вівторок Вечерю “ждуть” у Бахмачі – місті, яке понесло непоправні жертви на війні з РФ.

Ситуація на Чернигівщині свідомо розхитується агентурою РПЦ та наближеним до її структур криміналітетом. Напад у Припутнях – червона лінія, за якою має прийти відповідальність за релігійний екстремізм.

Джерело: Духовна Україна

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь