Чоловік показав, як змінився за три роки без алкоголю і такого потужного преображення не очікував ніхто

 

 

 

 

З похмурого товстуна він перетворився в життєрадісного красеня, і люди в захваті від таких результатів.

 

За три роки без алкоголю чоловік перетворився з похмурого товстуна в життєрадісного красеня. Дивлячись на фотографії, можна вирішити, що він просто переплутав місцями «до» і «після», адже тепер хлопцеві явно не даси 37 років. І після таких результатів люди теж готові кинути пити, інформує Ukr.Media.

Інженер-залізничник Кенні Данн з США — вирішив повністю відмовитися від алкоголю три роки тому. І весь цей час чоловік робить селфі, щоб слідкувати за своїм прогресом.

Перший знімок в добірці хлопець зробив через день після того, як кинув пити.

  • “Я відчував себе таким хворим і виглядав жахливо, тому вирішив відобразити це на майбутнє”.

Кенні розповів, що сфотографував себе в день, коли отримав свою першу медаль “тверезості”: він рівно добу провів без алкоголю.

Медалі та жетони тверезості — один з важливих атрибутів спільноти «Анонімних Алкоголіків», в якій допомогли Кенні відмовитися від випивки. Річ у тім, що в листопаді 2016 року чоловік усвідомив, що більше не керує своїм життям.

  • “Я почав пити ще в коледжі, але справжньою проблемою це стало приблизно десять років тому. Я почав пити часто і багато. Одного разу я зрозумів, що не можу контролювати себе після того, як вип’ю перший напій. Я не переставав пити, поки не напивався”.

Кенні кілька разів намагався кинути пити, але через кілька днів, тижнів або місяців завжди повертався до алкоголю.

  • “У 2016 році я вже напивався кожен день. Я випивав від 12 до 24 напоїв на добу, а три-чотири рази на тиждень допивався до повної відключки. Я знав, що це проблема, але не знав, що робити”.

В останній раз, коли Кенні пив, у нього була відпустка, і він купив собі ящик пива на тиждень. Але в першу ж ніч, уклавши сина спати, чоловік виявив, що допиває вже дев’ятнадцяту банку.

  • “Щось всередині мене сказало: «Кенні, ти більше не контролюєш своє життя»”.

В цей же момент він написав своїй подрузі, яка кинула пити роком раніше. А на ранок вона заїхала за ним, щоб відвести на першу зустріч з «Анонімними Алкоголіками».

  • “Через місяць в програмі «12 кроків» Кенні отримав новий жетон. І, подивившись у дзеркало, зрозумів, що вже виглядає і відчуває себе по-іншому”.

«Анонімні Алкоголіки» (АА) — співдружність людей, які допомагають один одному позбутися алкоголізму. Головна їх мета — повна відмова від алкоголю. У цьому допомагають регулярне відвідування зборів «12 кроків АА» — програма духовного переорієнтування. Мета програми — покроково визнати свою залежність, проаналізувати свої вчинки, відшкодувати навколишнім збиток, нанесений шкідливою звичкою, прийти до духовного пробудження і допомогти своїм побратимам по нещастю.

За словами Кенні, його сім’я і друзі спочатку не вірили, що програма допоможе йому. Він почав робити фотографії, щоб продемонструвати всім свій прогрес, але спочатку нікому не показував їх.

Звичайно, вони скептично до цього поставилися, адже останні кілька років я постійно пив і тероризував навколишніх. Так що протягом першого року я тримав знімки при собі, але робив селфі кожен раз, коли отримував чергову медаль.

У листопаді 2017 року, коли минув рівно рік без алкоголю, Кенні вперше показав свої знімки близьким і поділився своїми результатами у соцмережі.

Його пост став популярним, а в коментарях люди почали питати у Кенні, як він досяг таких результатів, залишати компліменти та просити про пораду для тих, хто теж готовий відмовитися від алкоголю.

Після першого року я вирішив зробити це традицією і публікувати фотографії на кожен «день народження тверезого мене».

Рік потому чоловік показав, як його змінили вже два роки тверезого способу життя.

Ну а тепер, Кенні запропонував людям порівняти його теперішній знімок зі знімком, зробленим три роки тому.

У новому пості він пояснив, що раніше при зрості 175 сантиметрів важив 112 кілограмів. Кинувши пити на три роки, чоловік скинув майже 35 кілограмів: тепер він важить 77,5, а головне — у 37 років відчуває себе набагато здоровіше і молодше, ніж у юності.

Люди явно були з ним згодні, адже нова фотографія говорить сама за себе.

  • Та ти просто нова людина!!!
  • Господи, ти став настільки молодше!
  • Це так круто виглядає! Вітаю, що повернув контроль над своїм життям. Просто приголомшливе перетворення!

Але головне навіть не те, що Кенні виглядає краще, а те, що тепер він щасливий. Та найбільше людей вражає посмішка на обличчі чоловіка.

  • На кожному новому фото ти виглядаєш все більш щасливим.
  • Я в захваті від твого посту. Твоє обличчя говорить саме за себе. Вітаю!

А тим, хто зіткнувся з проблемою алкоголізму, пост Кенні явно дає надію та мотивацію.

  • Такі потужні зміни! Я тверезий 32 дні, і це мотивує продовжувати в тому ж дусі. Спасибі тобі.
  • Пишаюся тобою і спасибі за мотивацію для всіх нас. Багатьом тут це стане в нагоді.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь