Житель Ніжинщини вчинив злочин з особливою жорстокістю 

 

 

 

 

Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині, вчиненому з особливою жорстокістю  ( п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України).
Подія сталася в серпні поточного року.
В ході досудового слідства встановлено, що 53-річний мешканець одного із сіл Ніжинського району, який раніше жодного разу не притягувався до кримінальної відповідальності, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, з мотивів раптово виниклих неприязних відносин, за допомогою сокири наніс потерпілій численні удари в різні ділянки тіла. При цьому, зловмисник усвідомлюючи, що завдає потерпілій особливих фізичних страждань, із метою приглушення її криків засунув останній у верхні дихальні шляхи кляп у вигляді ганчірки.
Заподіяння жінці вказаних травм призвело до масивної крововтрати, що стала безпосередньою причиною смерті потерпілої, яка померла на місці події.
Суд, врахувавши всі обставини справи, оцінивши досліджені в судовому засіданні беззаперечні докази, надані стороною обвинувачення, призначив чоловіку покарання за п.4 ч.2 ст. 115 КК України (умисне протиправному заподіяння смерті іншій людині, вчинене з особливою жорстокістю) у виді 14 років позбавлення волі. Наразі вирок не вступив в законну силу.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Фото з мережі

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь