Проблема вирішується

Вода, що не сходить з доріг міста — чи не найбільше страждання для його мешканців, адже як то кажуть у такому разі «не пройти, не проїхати». У Ніжині більшість багатоповерхівок мають таку проблему. Одна з них розташована за адресою Об’їжджа, 114, де прямо перед будинком, після опадів утворюється калюжа, яку потрібно обходити «десятими» дорогами, аби потрапити до під’їзду. Треба зазначити, що це практично єдиний підхід до будинку зі сторони вулиці Об’їжджа.

Задля вирішення питання усунення накопичення дощової води з вулиці Об’їжджа до будинку 114, в цьому році Сергій Охонько подав офіційне звернення до Ніжинської міської ради, аби виконавча гілка влади вирішила це питання.

 

У відповіді на звернення було зазначено, що після проведення додаткового обстеження зазначеної ділянки спеціалістами КП «НУВКГ» було встановлено, що безпосередньо під місцем накопичення води проходить лінія мережі теплопостачання. Це, у свою чергу, унеможливлює встановлення у даному місці водоприймального колодязя. Натомість УЖКГ та Б запланувало провести відсипку місця накопичення води після настання сприятливих погодних умов.
Треба зазначити, що раніше вже озвучувалось прохання до відповідальних чиновників і в усній формі, але обіцянки вирішити питання так і не було виконані, як і те, що буде зроблена доріжка для пішоходів під першими під’їздами будинку по Незалежності 23.

Сергій Охонько, звертаючись до мешканців мікрорайону, яким опікується, зазначає:
«Чекаємо на вирішення питання. Пообіцяли весною, тож тримаємо на контролі! Також повідомляю, що матеріали на ремонт під’їздів, які торік не були відремонтовані міським ЖЕКом, знаходяться на зберіганні та поки що не можуть бути передані, адже до сих пір міські чиновники не надали документів, згідно з якими ми могли б передати ці будівельні матеріали мешканцям будинків. Але питання в процесі».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь