Як «Львів Європейський» змінює життя ніжинських студентів

 

 

 

 

22 лютого у Львові відбувся фінальний тур конкурсу перекладачів «Львів Європейський».

Взяти в ньому участь пощастило студентці факультету іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя Юлії Лабур, яка виконала конкурсне завдання, відправила його і за 2 тижні отримала запрошення на фінал.

Юлія Лабур про конкурс:

Це був день шалених емоцій, спілкування і нового досвіду! Я дуже рада, що взяла участь у цьому конкурсі. Окрім здобутого диплому фіналіста, я відкрила для себе багато нового і спробувала свої сили у перекладознавстві.  Я зустрілася з представниками українського дубляжу фільмів і комп’ютерних ігор, дізналася деталі їхньої роботи. Під час інтерактивного завдання ми вирішували проблему боротьби зі стресом.  Я відвідала три лекції  і кожна з них  була неймовірно цікавою! 

Хочу подякувати організаторам конкурсу за такий чудовий інтерактив, незабутні враження та неповторні емоції.  Переклади проводяться з різних мов, таких як : англійська, німецька, французька, чеська, португальська, польська, тож раджу кожному спробувати себе.  Ви в жодному разі не пошкодуєте, а здобудете нові знання, досвід і корисні  знайомства.

Також висловлюю подяку керівництву та адміністрації університету за фінансову підтримку.

За інформацією ndu.edu.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь