Що говорять ніжинські чоловіки про жінок та чим порадують на 8 березня

 

 

 

 

Багато людей в Україні та світі щороку святкують 8 березня і в цей день чоловіки вітають жінок зі святом краси, жіночності та приходом справжньої весни.

Журналісти сайту «Нежатин» запитали у ніжинських чоловіків про те, що значить жінка у їхньому житті, які риси характеру мають бути притаманні справжній жінці та чим вони планують здивувати або порадувати своїх жінок?

Заступник міського голови Григорій Олійник

 

О, це досить складне запитання, адже все життя пов’язане з жінками. Перша жінка в житті кожного – це мама, також у мене є сестри, дружина. А взагалі я б сказав, що жінка в моєму житті значить дуже багато – це і підтримка, і наснага, і доброта і жіночність. Це та людина, якій можна присвячувати своє життя.

А щодо того, які риси характеру мають бути, можу сказати, що це цілий набір, який з роками цінуєш все більше. Адже в юності увагу привертала лише гарна зовнішність, а зараз чітко розумієш, що важливо відношення, душа жінки, її людяність, доброта, жіночність. Жінка – берегиня в сім’ї, і це дуже важливо.

На рахунок подарунку на 8 березня можу сказати, що дуже багато чого хочеться подарувати. Зазвичай, дарую квіти, адже видно по очах, що букет завжди радує жіночу душу, а надалі, мабуть, запропоную пройти разом по магазинам, аби жінка вибрала те, що вона хоче, а я, звісно, оплачу покупку.

Директор Ніжинскього відділення “Приват Банку” Володимир Скочій

 

 

У житті кожного чоловіка жінка займає особливе місце і має особливе значення, тому що жінка це не тільки дружина і мати дітей, це вірний друг і порадник, це підтримка і натхнення. Жінка – це життєдайна сила, яка рухає і надихає, запалює і оживляє.

Для мене жінки це сенс життя, адже крім дружини в мене ще й дві донечки. Вони моє натхнення, моя радість, мій путівник. Кожна жінка тим і особлива, що має неповторний і притаманний лише їй характер. Як на мене, жінка повинна володіти всіма рисами, які вирізняють її з поміж решти і роблять її особливою і неповторною.

Свята проведемо в родинному колі і звичайно ж будуть подарунки: квіти і солоденьке для моїх любих паняночок.

Головний лікар Ніжинської міської лікарні Олександр Костирко

Я хочу сказати, що людське суспільство без жінки навіть складно уявити. Навіть філософи говорили, що першоджерелом будь-яких перетворень в суспільстві являється жінка. За жінок постійно були змагання, і як приємні так і неприємні події, бо навколо жінки завжди зосереджено своєрідний всесвіт, свій мікрокосмос.

А в житті кожної людини, жінка – берегиня роду, берегиня відносин. Якщо говорити про життя чоловіка, ,то без жінки воно було б досить похмурим, нецікавим. Жінка завжди притягує чоловіка, манить, штовхає на якісь обдумані, а також і не обдумані вчинки. А в цілому жінка – це краса, це молодість, це поштовх для того, щоб чогось досягати, це генератор на позитивні емоції, на розвиток.

Справжня жінка повинна бути мудрою. Адже саме від жінки залежать відносини і в сім’ї і в колективі. Адже чоловіки обманюють себе в тому, що деякі рішення приймають самостійно. На мою думку, 80 % в прийнятті тих чи інших рішень залежать від жінки. Від того, як жінка зуміє побудувати відносини як в сім’ї так і в колективі, залежить продуктивність, міцність, стабільність. А у відносинах між жінкою і чоловіком майже все залежить від жінки: як вона налаштує відносини, на скільки буде в них зацікавлена та як оберігатиме їх – від цього всього і залежить,скажімо так, кінцевий результат.

На 8 березня жінкам планую дарувати квіти та солодощі. Адже у житті кожного чоловіка – не одна жінка. Найперша жінка – це мама, яка дала життя. Тому і подарунки зразу традиційні, а потім вже враховувати бажання жінок, що саме вони забажають.

Ректор Ніжинського державного університету ім.М. Гоголя Олександр Самойленко

Жінка в моєму житті – це Сонце, що осяює життєвий шлях, робить життя яскравим, різнобарвним і змістовним!

Кожна Жінка, унікальна, неповторна. Чоловік, обираючи собі супутницю на життя, крім почуттів, керується і певним світоглядним баченням.

На мою думку, Жінка має бути шляхетною, мудрою, доброю, відданою – риси, які я ціную у власній дружині.

Жінка або як Ви висловилися, справжня Жінка, заслуговує щодня отримувати радість і щастя. Але звичайно, що до свят (я маю на увазі, не лише Міжнародний жіночий день, але й Міжнародний день матері) подарунки мають бути особливими. Ми з сином готуємося до свята, квіти будуть традиційними, кожна з наших дорогих Жінок мають свої вподобання (у матусь – одні, у дружини – інші, у доньки – ще інші), але подарунки хай залишаються сюрпризом до 8 березня.

Маючи нагоду, сердечно вітаю всіх Жінок з цим чудовим весняним святом і щиро бажаю добра та миру, міцного здоров’я та жіночого щастя, творчої наснаги та родинного затишку, невичерпного оптимізму та безмежної енергії, неодмінного здійснення найбільш жаданих сподівань і мрій!

Геннадій Скочій, директор туристичної компанії “Travel Professional Service(фото публікувати скромно відмовився)

Жінка – це не тільки затишок й тепло вдома. Це ще й люблячі очі, мудра порада, ніжна підтримка, незламна воля й справжня сила! Жінка – це моя прикраса, це моя душа!

Справжня жінка – доброзичлива та щира. Вона турботлива й терпляча. Вона – наймиліша дружина, найкраща мама й найзаповзятливіша господиня. Бути справжньою жінкою означає бути доброю, розсудливою та чесною, а найголовніше – бути собою.

От щодо привітань на 8 березня, то це особисте і не хотілося б говорити про це на загал.

 

Підготувала Тіна Кошелевська

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь