Чому оренда програмного забезпечення 1С може бути вигіднішою за купівлю звичайної версії у коробці?

Є багато випадків, коли буде не зайвим порівняти різні можливості стосовно купівлі ПЗ або ж використання його онлайн. Якщо є бажання зекономити не тільки гроші, а і час, а також зусилля на те, щоб розібратися з програмним забезпеченням, наприклад, з 1С, можливо, варто не купувати версію програми в коробці, а скористатися можливістю отримати доступ до легальної версії онлайн. Сьогодні аренда 1с представляє собою можливість підключитися до програми за посиланням cloud.net.ua/1c_online.html, де ви також можете замовити доробку конфігурації у випадку, якщо функціоналу не вистачає.

Чому варто звернути увагу саме на програму онлайн?

Купівля програми у коробці може коштувати суттєвих грошей. Для підприємств різної форми власності такі витрати можуть бути значними. Також, якщо мова йде про індивідуальне підприємництво, набагато краще, коли хтось може допомогти з налаштуваннями програми. Тобто, іде економія часу. Інші переваги такого вибору:

  1. Можливість не оплачувати одразу версію програми у коробці. Ви можете платити за користування софтом кожен місяць, що знижує навантаження на бюджет підприємця.
  2. Можливість встановлення різних конфігурацій. Як відомо, програма розрахована на використання в найрізноманітніших закладах: закладах харчування, торгівлі, у різних сервісних центрах тощо. Ви можете вибрати той пакет обслуговування, який потрібен для ведення бухгалтерії саме у вас.
  3. Можливість за невеликі гроші отримати важливу послугу – допрацювання деяких функцій. Це важливо, якщо у вас в штаті немає окремого спеціаліста, який займається ПЗ.

Загалом дуже зручно користуватися програмним забезпеченням, якщо мова йде про помісячну оплату. Також зважайте на те, що якщо виходить нова версія, клієнти одразу отримують до неї доступ. Не потрібно купувати знову нову програму, а потім чекати, доки вона окупиться. Тож переваг у використанні програмного забезпечення онлайн чимало. Також зверніть увагу на те, що при оплаті ви будете користуватися виключно ліцензованою програмою, а не піратськими копіями.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь