Ніжинка з підозрою на коронавірус: коментар головного лікаря

 

 

 

 

 18 березня до Ніжинської міської лікарні доставили 38-річну ніжинку із симптомами ГРВІ. Також у хворої було утруднене дихання та кашель.

19 березня генеральний директор ЦНМЛ Олександр Костирко прокоментував журналістам ситуацію. Він зазначив, що наразі жінка у задовільному стані та явищ ГРВІ у неї немає, проте є запах алкоголю і її турбує похмільний синдром.

“Вона знаходиться в боксі інфекційного відділення, бо ми, медичні працівники, вжили всіх потрібних заходів. Хвора пробуде  там до отримання результатів матеріалів, які ми відправили до Києва.

Жінка – жителька Ніжина (мікрорайону Фрунзівка). 18 березня вона звернулася за медичною допомогою (викликала “швидку”) та скаржилася на погане самопочуття: дві доби тримається висока температура, кашель і утруднене дихання. Також вона повідомила, що декілька днів тому повернулася з Італії.
До жінки виїхали медики швидкої, і її привезли до Ніжинської лікарні. Після огляду встановили, що температура в нормі, проте є кашель. У хворої взяли аналізи і тепер в очікуванні результатів.
Кінцевий результат аналізу – через тиждень. На сьогоднішній день  жінка перебуває під наглядом медиків та має скарги на похмільний синдром”.
Фото з мережі
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь