Ніжинка, у якої підозрювали коронавірус, кається у тому, що ввела в оману медперсонал

 

 

 

 

18 березня до Ніжинської міської лікарні доставили 38-річну ніжинку із симптомами ГРВІ. Також у хворої було утруднене дихання та кашель. Як наслідок Ніжином поширилась і без того панічна реакція.

Читати по темі: Ніжинка з підозрою на коронавірус: коментар головного лікаря

Як же відчуває жінка себе наразі, і чи є результат експрес-результату на наявність COVID-19, журналісти сайту НЕЖАТИН дізнавались у генерального директора ЦНМЛ Олександра Костирко.

У телефонному режимі директор повідомив, що наразі стан у раніше госпіталізованої жінки з підозрою на коронавірус задовільний. Вона кається у тому, що ввела в оману медперсонал і проситься виписати її з лікарні.

«Ми маємо підтвердження від правоохоронних органів, що жінка веде асоціальний спосіб життя, мала неодноразово справу з поліцією, часто вживає алкогольні напої, та не має постійного місця проживання.  Окрім того жінка не має закордонного паспорта. Відповідні документи на цей рахунок у найближчий час маємо отримати від міграційної служби.  

Наразі жінка немає жодних ознак захворювання на коронавірусну інфекцію, лише легку форму ОРЗ. Проте, за протоколом ми маємо отримати результати з лабораторного центру, і тільки тоді прийматимемо рішення про її виписування з інфекційного відділення.

 Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь