Через Бровари курсує електричка “Ніжин-Київ”. Чи всі можуть нею дістатися столиці?

 

 

 

 

У фейсбук-групах міста Ніжин, Чернігівської обл. почала з’являтись інформація про те, що попри заборону Кабінетом Міністрів України роботи електропотягів, все ж таки з Ніжина до столиці та в зворотньому напрямку курсує електропотяг.


Потяг працює тільки для працівників «Укрзалізниці» та медичних працівників. Ніби саме в цих установах цим працівникам було видано спеціальні пропуски для цього електропотягу. Навіть оприлюднили графік його руху.

 

Згідно цього розкладу ця «електричка», рухаючись в бік столиці, зупиняється в Броварах о 06:18 ранку, а рухаючись в бік Ніжина – о 21:31.
Видання «AT BROVARY» перевірили цю інформацію, зв’язались з «Укрзалізницею» і, як виявилось, вона була достовірна наполовину.

Тобто для перевезення електропотягом Київ-Ніжин та Ніжин-Київ працівників медичних установ розпорядження ніхто не давав.
Доречі дуже радує, що до деяких установ, відділів, посадових осіб і т.д. дійсно без проблем можна звернутись дистанційно, використовуючи, навіть, соціальні мережі. Але, нажаль, не всі такі відкриті та не всі дотримуються правил дистанційності при карантині…

Але то вже інша історія…

Джерело: atbrovary.org

Оновлено 12:58. Як стало відомо журналістам сайту “Нежатин” від адміністраторів спільноти “Наш город Нежин” – наразі нема підтвердження про те, що на даний потяг пускають медиків.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь