Ніжинська швидка: чи побільшало викликів та чи є у медиків захисні костюми та маски

 

 

 

 

У багатьох ніжинців наразі викликають запитання: а як працює швидка допомога у нашому місті, чи є у медиків захисні костюми та маски, чи не хворіють зараз самі медпрацівники, адже вони якраз, як то кажуть “під ударом”.

Відповіді на всі ці запитання журналісти сайту “Нежатин” дізнавалися у медпрацівників.

Тож , за інформацією Ніжинського відділення екстренної швидкої медичної допомоги викликів зараз багато, але істотних змін щодо чисельності на респіраторні хвороби чи ГРВІ немає.

“Як працювали, так і працюємо – говорить завідуюча відділенням Ірина Корчева – є виклики з приводу захворюваннь ЖКТ, респіраторних хвороб, стенокардії, гіпіртонії, тощо”.

Також Ірина Іванівна повідомила, що на сьогоднішній день Ніжинське  відділення екстренної швидкої медичної допомоги в достатній кількості забезпечене захисними масками та медичними рукавичяками. На період карантину є захисні костюми, в кількості 26 штук.

На запитання журналістів, чи не хворіють зараз самі медпрацівнкии швидкої допомоги, Ірина Корчева говорить: “ви знаєте, поки що Бог милував, ні респіраторних вороб, ані загостреннь будь-яких хронічних захворювань немає. Тримаємося!”.

Редакція сайту “Нежатин” зичить усім жителям нашої країни міцного здоров’я, а особливо  – медпрацівникам.

Будьте здорові та бережіть себе!

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь