НАТІ навчає дистанційно: викладачі і студенти діляться враженнями

 

 

 

 

Уже другий тиждень інститут навчається дистанційно. Викладачі і студенти кафедри менеджменту готові поділитися своїми першими враженнями.

Першокурсниця Аня Сергієнко розповіла, що група за розкладом отримує завдання від викладачів: «З нами зв’язався кожен викладач, ми отримуємо завдання для самостійного опрацювання кожного дня або на електронну пошту або через портал moodle.nati.org.ua. Для перевірки знань використовуємо moodle, classtime, пробуємо google-класи. Завдання мають термін виконання, і готові роботи відсилаємо викладачеві для перевірки. Також спілкуємося з викладачами через Viber і соціальні мережі, де вирішуємо робочі питання. Корисно, що кожен викладач надав список рекомендованих для прочитання книг та фільмів для перегляду і обговорення. Викладачі стимулюють нас до проходження спеціалізованих онлайн-курсів, доступність яких зросла на період карантину.

   

Староста Наталія Банга: «Зрозуміло, що дистанційне навчання для нас було новинкою. Найскладнішим було скласти графік та робити всі завдання, які надсилаються викладачами вчасно і відправляти їх на перевірку. За допомогою чатів і форумів ми задаємо запитання викладачу і отримуємо відповідь. Також через електронну пошту ми отримуємо рекомендації та зауваження по написанню індивідуальної розрахункової роботи. А на другому тижні навіть є свої плюси – більш якісне спілкування з викладачем та поглиблене самостійне опрацювання матеріалу. Для того, щоб ми зрозуміли як розв’язувати задачі для нас навіть спеціальне відео записали.

   

Її колега Анастасія Гринь доповнює: «Викладачі постійно на зв’язку і контролюють нас! Ми проводимо онлайн консультації по написанню курсових робіт, дискутуємо по темах семінарських занять».

А четвертокурсниця Віталіна Шепета ділиться емоціями «Нарешті, я можу зосередитися на випускній бакалаврській роботі. Матеріали є, консультації з керівником доступні 24/7 – всі умови».

   

Окрім того, такий формат роботи дає змогу і викладачу активно підвищувати власну компетентність: проходити онлайн курси з підвищення кваліфікації, брати участь в онлайн-конференціях, писати статті, готувати навчально-методичні матеріали для дисциплін, чим члени кафедри менеджменту активно і займаються. Це вихід і з зони комфорту, безперечно. Ці умови дали можливість підтягнути все те, до чого «не доходили руки» раніше.

   

Через соціальні мережі кураторами груп щоденно ведеться моніторинг за станом здоров’я студентів. Все заради того, аби не допустити можливого захворювання наших студентів та викладачів!

Галина Македон,
завідувач кафедри менеджменту
Джерело: nati.org.ua
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь