Режисер із Голівуду, який знімав фільм жахів у Ніжині, розповів, про свій карантин

 

 

 

 

Журналісти нашого видання поцікавились, де зараз знаходиться голівудський режисер Денис Соболєв, який знімав фільм жахів у нашому місті. Як його сім’я переживає карантин та коли глядачі все ж таки зможуть побачити довгоочікувану картину?

 

Про все це детальніше у нашому матеріалі:

Доброго дня, Денисе. Де Ви зараз знаходитесь: на Україні чи в Америці, як переживаєте карантин, чим займаєтесь?

Доброго дня! «Голлівудський режисер» зараз знаходиться там, де і повинен: зі своєю сім’єю, в Лос-Анджелесі. Карантин, при якому закрито абсолютно все, включаючи кордони, авіасполучення, кінотеатри, магазини і так далі – все це накладає певні зобов’язання і обмежує свободу.

Штати займають одне з перших місць у світі за кількістю хворих короновірусом. І це серйозно. Всі сидять по домівках.

Паніки в моїй родині немає, але вона є в телевізорі, в магазинах, на безлюдних вулицях.

Чим займаюся особисто я? Сценарієм! З’явився час, і я взявся за те, що давно відкладав.

А ще – ремонтом. І те й інше – речі довгострокові, так що нудьгувати не доводиться!

Якщо говорити про фільм, то його прем’єра мала відбутися 26 березня. Як буде тепер? Які прогнози, плани? Коли глядачі все ж таки зможуть побачити довгоочікувану картину – як думаєте?

Багато людей ставлять одне й те ж питання: коли?

Спробую на нього відповісти, але спочатку хочу запитати сам.

Ось уявіть, ви – будівельник, вам приходить замовлення на будівництво котеджу, і ви отримуєте гроші і все виконуєте в термін. Будинок вийшов «з голочки». Замовник задоволений, ваші робочі всі до єдиного отримали відповідну зарплату. Але це ще не фінал, бо з боку починають питати: так коли ж все-таки буде проданий цей будинок? Планували 26-го, а він все ніяк не продається… так от, моє запитання: чим, на вашу думку, відрізняється з точки зору побудови бізнесу робота того, хто будує будинок, і того, хто знімає кіно?

А поки ви думаєте, додам: режисер – це той, хто знімає кіно. Продажем займаються інші люди, а дистрибуцією по кінотеатрам – взагалі треті.

Звичайно, особисто мені хотілося б, що б наше кіно дійшло до глядача якомога раніше, але хто може дати відповідь на питання про пандемію? Про відкриття кінотеатрів, про скасування карантину? Про кордони, які відкриються?

Це вам не до мене. І навіть не до Трампа із Зеленським. Адже насправді одному Богу відомо, чим і коли це все закінчиться. Тому нам залишається сподіватися тільки на краще, смиренно чекати і дотримуватися правил безпеки в умовах суворого карантину!

Що побажаєте нашим читачам?

Сподіватися на краще, смиренно чекати і дотримуватися правил безпеки в умовах суворого карантину! Це і є моє побажання читачам.

P.S.:

Опис фільму:

Неподалік від столиці, в повітовому місті “N“ троє старшокласників натрапляють на занедбані археологічні розкопки язичницького капища, після чого в провінції відбувається череда страшних і незрозумілих подій, розібрaтися в яких має намір вчитель історії, який нещодавно з’явився в місті.

Кадри з фільму:

Більше інформації про фільм тут: http://inadarkdarkroom.com/?fbclid=IwAR1pidG3DuW1j3xUAXhNOb__Iq17zdqwSKahobHkHvCuZjITTPNMeTjXb0o

Далі – буде. Тож, чекаємо!

Підготувала Тіна Кошелевська

Фото з архіву Дениса Соболєва

 

 

Вам може бути цікаво

Одна думка по “Режисер із Голівуду, який знімав фільм жахів у Ніжині, розповів, про свій карантин

  1. Доброго дня!
    Дякую за статтю! Чекаю на фільм з нетерпінням!
    Чому НА Україні? Тоді чому не НА Америці?
    Якщо це механічно, то треба виправити, якщо навмисне, то no comments.
    З повагою, Марина

Залишити відповідь