Навіщо біля інфекційного відділення в Ніжині встановили намет?

 

 

 

 

1 квітня представники влади міста перевірили стан готовності Ніжинської міської лікарні приймати хворих на коронавірусну інфекцію, повідомляє nizhynrada.

Анатолій Лінник і Григорій Олійник відвідали інфекційне відділення лікарні. У цьому відділенні майже в усіх палатах зробили розводку для подачі кисню зі спеціальних балонів. Перевірили готовність приймати хворих із ускладненнями від коронавірусної інфекції в офтальмологічно-отоларингологічному відділенні.
Біля інфекційного відділення співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій встановили намет, відповідно до розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків від CОVID-19 Віктора Ляшка, для облаштування тимчасового пункту прийому та розподілу хворих на коронавірусну хворобу. По всій країні таких пунктів встановлено 217.
У облаштованому пункті, у разі гострої необхідності, лікарі зможуть проводити первинний огляд людей та приймати рішення щодо подальшої госпіталізації пацієнтів з COVID-19, до спеціалізованих закладів охорони здоров’я.
Генеральний директор КНП «Ніжинська міська лікарня імені Миколи Галицького» Олександр Костирко показав у якому приміщенні буде облаштовано гуртожиток для лікарів, які будуть лікувати хворих на коронавірусну інфекцію та розповів, яке приміщення, у разі потреби, планують тимчасово пристосувати для правоохоронців.

Олександр Костирко запевнив, що лікарня отримала засоби для індивідуального захисту медиків.

Анатолій Лінник зауважив, що недопустимим є те, що мешканці міста, не пацієнти лікарні, ходять територією медичного закладу й наражають себе та інших на небезпеку. І наголосив на негайному вирішенні цього питання. Адже безпека мешканців Ніжинської ОТГ є першочерговим завданням.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь