Дякую лікарю: у мережі стартує флешмоб вдячності українським медикам

 

 

 

 

У соціальних мережах у квітні планується старт проєкту Дякую за життя — флешмобу історій про медичних працівників. Проєкт організований агентством Здорові комунікації та UNICEF. Про це повідоляє видання “НВ”.

Яка мета проєкту?

Його мета — подякувати тим, хто рятує життя українців у надзвичайних ситуаціях і кожний день. Зазначається, що під хештегом #дякуюлікарю учасники ділитимуться тим, як «люди в білому» стали для них рятівниками, опорою чи прикладом.

«Цей проєкт відображення ставлення та бачення того неоціненного, що кожного дня роблять лікарі, щоб захистити нас. За те добро, що вони продукують у світі, щоб простягнути всім нам руку допомоги. Це моя позиція в той час, коли багато хто їх недооцінює та критикує, а вони все одно готові стояти на стражі нашого життя. Заради нас самих. Навіть тоді, коли ми самі зраджуємо собі та своєму здоров’ю», — зазначає засновниця Здорових комунікацій Наталія Тулінова.

Як приєднатися?

Зазначається, що першими героями флешмобу стануть зірки шоу-бізнесу, лідери громадської думки, засновники благодійних фондів, представники громадського та бізнес-сектору.

Щоб приєднатись до флешмобу, достатньо поширити відео-звернення або текстовий допис з подякою медичному працівнику у Facebook або Instagram із використанням хештегу #дякуюлікарю.

«Ваше „дякую“ має більше значення, ніж ви думаєте», — йдеться у повідомленні.

 Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь