Відшукали жінку, що їхала із хворим на COVID-19

 

 

 

 

Пасажирка, яка 30 березня зловила «попутку» в Броварах і доїхала до Чернігова, знайшлась. Про це повідомили в управління охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації. Як зазначали раніше, в іншого пасажира автівки вже наступного дня виявили коронавірусну інфекцію. Решту присутніх у салоні авто встановили майже одразу.

Зазначимо, що в управлінні охорони здоров’я Чернігівщини не уточнюють подробиць. Ще вчора вдень про місце перебування жінки не було нічого відомо. На цей час у повідомлення про розшук додали два речення: «Дякуємо усім за допомогу. Жінка знайшлась.»

Як зазначали в установі позавчора, 31 березня в жителя Корюківки, що на Чернігівщині, лабораторно підтвердили діагноз – коронавірус. Встановили, що чоловік повернувся в Україну з Польщі 30 березня. Цього ж дня він їхав із Києва попуткою. В Броварах водій автівки підібрав пасажирку, яка вийшла в Чернігові.

У поліції Чернігівщини уточнили, що 20-річний чоловік так само скористався послугами «попутки». Правоохоронці зазначили, що пасажир не знав про свою хворобу, тож ніхто в салоні не дотримувався заходів безпеки. На той час поліція змогла розшукати всіх, хто перебував у автомобілі, окрім жінки з Броварів.

Джерело: brovary.net.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь