Стали відомі подробиці загадкової ДТП на Ніжинщині

 

 

 

 

Тиждень тому, 5 квітня у селі Мала Кошелівка сталась ДТП за участі мотоцикліста. Проте, коли карета швидкої приїхала на місце пригоди, транспортного засобу не було виявлено. Поряд з постраждалим було двоє присутніх. 19-річний хлопець, який отримав відкриту травму грудної клітки не міг точно пояснити, що сталось, як і двоє чоловіків поряд з ним.

Читати по темі: Загадкова ДТП на Ніжинщині: постраждалий у важкому стані

Близько 14 год. до поліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої допомоги про те, що молодий хлопець отримав тяжкі травми впавши з мотоцикла. Виїздом на місце події було встановлено, що 20-річний чоловік їхав селом на мотоциклі «Ямасаки», після чого не впорався з керуванням та впав.

Про це на щотижневій оперативній нараі при міському голові пвідомила начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко

В результаті падіння у хлопця утворилася відкрита рана грудної клітини з відкритим пневматориксом (іншими словами пробиті легені). У тяжкому стані його було госпіталізовано до лікарні, наразі вже обласної. Освідування на стан алкогольного сп’яніння показало позитивний результат. За життя хлопця борються лікарі. Поліція ж продовжує боротьбу із п’яними водіями на дорогах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь