Прилуцького підприємця оштрафували за порушення карантину на 17 тисяч

 

 

 

 

Власник торговельної точки відмовився закривати свій магазин і здійснював продаж забороненої групи товарів, чим порушив умови карантину. Прилуцький міськрайонний суд виніс постанову про накладення на підприємця штрафу в розмірі 17 тисяч гривень.

19 березня під час здійснення рейдів щодо дотримання умов карантину правоохоронці перевірили магазин, власник якого здійснював торгівлю забороненими товарами. Чоловік своїми діями порушив правила карантину та вимоги постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу».

Поліцейські склали на суб’єкта господарської діяльності протокол про адміністративне правопорушення за статтею 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей). Санкція статті передбачає штраф від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян, а для посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів.

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області визнав чоловіка винним і наклав на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Це становить 17 тисяч гривень. Також порушник має сплатити судовий збір.

Джерело: cheline.com.ua

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь