Міні-футбольне поле у Ніжині здаватимуть в оренду

 

 

 

 

Міні-футбольне поле у Ніжині здаватимуть в оренду для організації та проведення фізкультурно – спортивних та спортивно – видовищних заходів. Відповідний проект рішення буде винесено на розгляд виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Скільки коштуватиме 1 година користування полем та хто зможе користуватися міні-футбольним полем безкоштовно?

Нагадаємо, влітку 2018 року на території міського стадіону «Спартак» відкрили нове сучасне міні-футбольне поле зі штучним покриттям та огорожею. Знаходиться поле на балансі МЦ «Спорт для всіх» Ніжинської міської ради.

Майже за два роки існування поля постало питання надання платних послуг по використанню даного поля з метою забезпечення належних умов утримання та організації роботи, часткового покриття видатків, пов’язаних з проведення фізкультурно-спортивних та спортивно видовищних заходів, утримання спортивних споруд МЦ «Спорт для всіх».

Так, відповідно до проекту рішення 1 година користування полем коштуватиме 140 грн.

Проте, звільняються від оплати за використання футбольних полів :

на 50%:

  • діти з багатодітних сімей ( 3 і більше дітей віком до 18 років);
  • діти з малозабезпечених сімей.

на 100% (одна година на тиждень):

  • діти – сироти;
  • інваліди дитинства та інваліди 1 групи;
  • учні школи – інтернату для дітей – сиріт та школи – інтернату для дітей з вадами слуху при проведенні оздоровлення згідно з планом управління освіти Ніжинської міської ради;
  • спортсмени , призери обласних та Всеукраїнських змагань , які представляли на цих змаганнях м. Ніжин;
Особи, що мають право на пільгове користування міні-футбольним полем зі штучним покриттям, повинні надати завірені належним чином документи , що підтверджують право на пільгу.

Плата за надання  платних послуг за використання міні-футбольного поля для проведення змагань та спортивних заходів не застосовується:

  • якщо організатором цих змагань і заходів виступає Міський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» Ніжинської міської ради або Відділ з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради;
  • при умові участі в даних змаганнях команд населених пунктів Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

Вікторія Коломійченко для сайту NizhynNews

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь